Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai prűd világban az uszoda,...

A mai prűd világban az uszoda, fürdő öltözői zuhanyzójában hogyan zuhanyozol: fürdőruhában, vagy a nélkül? Kort és nemet is írj!

Figyelt kérdés
uszoda, fürdő, zuhanyzó

jan. 17. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
60%

igaza van a kérdezőnek!

egyre prűdebb a világ. ezt onnan látom, hogy mi huszonéves fiúk még normálisan tusolunk ruha nélkül, de a tizenévesek többsége edzés után vagy beáll nadrágban tusolni vagy sehogy, inkább haza megy, majd ott.

volt amelyik közölte, hogy ő ugyan soha mert az ő farkát senki nem fogja látni.

és ez egyre rosszabb csak, ahogy megyünk lefelé a korosztályokban. én a mostani 16 körülieket ismerem, ők már borzalmasak, alattuk nem tudom mi van, de szeirntem csak rosszabbak.

úgyhogy bizony nagyon is prűd az ország, inkább ezt mondanám, mert külföldön ezt nem tapasztaltam.

jan. 17. 22:45
 32/76 anonim ***** válasza:
5%

50+os ismerőseim se szeretnek vadidegenek előtt pucérkodni. Sajnálom ha téged ennyire dühít hogy nem mindenki nudista. 😔 (az ilyen megnyilvánulások mindig megerősítenek, hogy nagyon is jól teszem hogy mindig ruhát viselek mindenki előtt aki nem a párom)

jan. 18. 09:29
 33/76 anonim ***** válasza:
53%

#32 meztelenül tusolni nem "nudizmus", hanem normális.

Nem dühít minket a te gátlásod, legfeljebb sajnálunk téged miatta.

Ami dühít, az az, hogy sokan nem tisztálkodnak alaposan, mielőtt belemennek a közös medencébe. Általában amiatt, mert gátlásosak, és nem képesek meztelenül zuhanyozni.

jan. 18. 10:40
 34/76 anonim ***** válasza:
49%

Ezt kompolexusnak avagy gátlásnak nevezik, semmi köze a nudizmushoz.

Egy öltözőben, tusolóban kifejezetten az a normális, ha valaki ruha nélkül van.

Tudnék mesélni, én az uszodák világában nőttem fel, napi szinten járok még ma is, láttam egyet s mást, és sokszor nagyon kiakadtam.

Az a legkevesebb, hogy vagy nem tusol előtte se vagy nadrágban tusol, és behozza a ganét a medencébe, de jóval vadabb dolgok is vannak.

Írjam? Gusztustalan ...

jan. 18. 10:53
 35/76 anonim ***** válasza:
10%

De, más emberekkel meztelenül együtt pancsikálni az nudizmus, erre valók a kijelölt nudi helyek.

Mi a bánatot sajnálsz? 😂

Az a normális, ha van öltözőfülke/kabin, illetve zuhanykabin vagy nagyon minimum egy függöny. :)

jan. 18. 11:57
 36/76 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kamaszként én is nagyon szégyenlős voltam, akkor még én is fürdőruhában tusoltam úszás után, és aztán otthon zuhanyoztam újra. Felnőttként már el nem tudom képzelni, hogy ne meztelenül zuhanyozzak.
jan. 18. 12:12
 37/76 anonim ***** válasza:
#34 engem érdekel, miket láttál
jan. 18. 13:31
 38/76 anonim ***** válasza:
#35 el kell keserítselek, a nyilvános tusolókban lehet "meztelenül együtt pancsikálni", nem kell ahhoz kijelölni semmit.
jan. 18. 13:32
 39/76 anonim ***** válasza:
Meztelenül tusolok. 30f
jan. 18. 15:15
 40/76 anonim ***** válasza:
6%

“Nyilvános tudoló”

Tehát nudiparti. Nincs ezzel semmi baj, csak szerintem vicces ahogy páran bedühödnek* ha valaki nem akarja mutogatni magát. :D de ez csak meggyőz arról hogy jól döntök mikor nem megyek ilyen helyre.

*: nem feltétlenül ez alatt a kérdés alatt, ez ilyen általános jelenség gyakorin :D

jan. 18. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!