Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai prűd világban az uszoda,...

A mai prűd világban az uszoda, fürdő öltözői zuhanyzójában hogyan zuhanyozol: fürdőruhában, vagy a nélkül? Kort és nemet is írj!

Figyelt kérdés
uszoda, fürdő, zuhanyzó

jan. 17. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
100%

Meztelenül zuhanyozok, elvégre az a lényeg, hogy rendesen megtisztálkodj mindenhol, ezt pedig mindenféle ruha csak akadályozná. Egy női zuhanyzóban egyrészt semmi sem feszélyez a tusolásban, másrészt senkit se érdekel a sokadik zuhanyozó, mindenkinek van jobb dolga, harmadrészt egy teljesen természetes dologról van szó (nyilván egy uszodában zuhanyozol és nyilván ezt meztelenül teszed).

22/N

jan. 17. 12:22
 22/76 anonim ***** válasza:
56%

#19 "Nem járok uszodába, mert nem tudok úszni és dagadt is vagyok"

Az összefüggés fordított: nem tudok úszni és dagadt vagyok, MERT nem járok uszodába!

(bocs)

jan. 17. 12:26
 23/76 anonim ***** válasza:

"Az összefüggés fordított"

Igen, a jó öreg tyúk vs tojás.

jan. 17. 12:28
 24/76 anonim ***** válasza:
42%

Én még soha életemben nem láttam olyat, hogy valaki olyan helyen zuhanyzott volna, ahol nem volt semmi elválasztó. Meg olyat se, ahol full pucérra kellet volna vetkőzni az átöltözésnél.

Amúgy én értem, miről beszél a kérdező. A mostani tinik és fiatal felnőttek valahogy szégyenlősek. Gimiben nem volt rendes tornatermünk s öltözők sem. Az osztályban öltöztünk. S a miénk volt az utolsó előtti évfolyam, amelyik ott öltözött. A nálunk kisebbeknél a fiúk maradtak az osztályban, s a lányok mentek a wc-be átöltözni.

22N

jan. 17. 13:27
 25/76 anonim ***** válasza:
100%
Meztelenül, de nem mutogatom magam direktbe 19F
jan. 17. 13:42
 26/76 anonim ***** válasza:
100%
#24 Nálunk ált. suliban volt ez. nem volt tornaterem és a kultúrházban voltak a tesiórák. A fiúk a nézőtéren öltöztek, a lányok a színpadon a függöny mögött. Persze a lányok mindig kilestek a függöny mögül, mi meg sose láttunk be oda :D
jan. 17. 13:45
 27/76 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan helyekre járok ahol van zuhanyfüggöny vagy fülke. Szóval pucéran.
jan. 17. 14:14
 28/76 anonim ***** válasza:
40%

Meztelenül zuhanyzok, szerintem fürdőruhában nincs értelme - viszont hazáig nem várhatok a zuhannyal, mert akkor viszketek a klórtól.

Viszont utána rögtön becsavarom magam a törölközőbe, és abban mászkálok. Ez nem prüdéria, egyszerűen nem értem, hogy miért vannak, akik halál természetesen sétálgatnak fel-alá meztelenül, meg megállnak beszélgetni egy szál pinában. Sokat sportolok, büszke vagyok a testemre és szívesen "mutogatom" pl. bikiniben, vagy szűkebbre szabott ruhákban, de azért a vaginámat nem fogom minden idegen arcába beletolni.

28/N

jan. 17. 14:15
 29/76 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes ez a mai prűd világ. Régebben azért volt prűd világ, mert nem lehetett a tv-ben talán még térdtől felfelé női combokat látni. Viszont teljesen természetes volt, hogy a női és férfi öltözőben mindenki meztelenül zuhanyzott, ez volt a normális (ennyit a prűd világról). Manapság nincs prűd világ, főműsoridőben ciciket látunk a tv-ben, de egy tusolóban már magamutogatásnak számít meztelenül lenni (ennyit a nem prűd világról).

A kérdésre válaszolva: ha van külön zárható ha nincs mindig meztelenül tusolok le. Ha nincs zárható kabin csak válaszfalas a zuhanyzó, akkor nem mutogatom magam, csak simán lezuhanyzom és megyek dolgomra. 34/F

jan. 17. 15:23
 30/76 anonim ***** válasza:
39%
Én meg még zuhanyfüggönyt nem láttam sehol. A zuhanyfüggöny nem higiénikus, nem lehet tisztán tartani, ezért nem szokás nyilvános helyen. Elválasztók még csak vannak néhol (hogy ne sprickold össze a melletted zuhanyozót), de attól még mindenki lát mindent.
jan. 17. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!