Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak kb hány éves korukba...

A férfiak kb hány éves korukban növik ki a videójátékozást?

Figyelt kérdés

2023. dec. 11. 21:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki soha.

Szerintem, ha valakinek nem a játék körül forog az élete, nem is erre veri el a pénzét(vagy csak néha néha öl bele), és szabadidejében csinálja, nem más, fontosabb tevékenység elé helyezve ezt, akkor nincs vele baj.

Az én párom is játszik. 24 éves és minecraftozik, valorantozik, gta-zik.

De kapaszkodj meg, én 22 éves nőként is játszom. Star stable, sims, minecraft. :D

2023. dec. 12. 03:30
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt nyomni kell életünk végéig.
2023. dec. 12. 06:15
 23/29 anonim ***** válasza:
7%

"Pont akkorra növik ki, amikorra mások a horgászatot, a kézműveskedést, vagy épp a moziba járást."

Ugyan, ne hasonlítsuk már össze. A horgászattól meg kézműveskedéstők senki nem lesz függő idegsokkos, a videójátéktól meg rengetegen.

Apák tömegei ülnek a gép előtt, és nyomják ahelyett, hogy a családjukkal foglalkoznànak, ha mégis leülnek a gyerekkel játszani, rosszul vannak, mikor mehetnek már videójátékozni.

2023. dec. 12. 06:25
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

A focisták azonnal hagyják abba a focizást mert focizni csak gyerekeknek szabad

Egyebkent meg ha a felnottek nem jatszanának akkor miert csinaljak azt a sok 18+ jatekot???

2023. dec. 12. 07:38
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

#23 Szinte minden okozhat függést. Ugyan úgy ahogy a sportot se mondanád károsnak mégis sokan túlhajszolját magukat, elkezdenek szteroidozni, összeesnek focimeccs közepén és társai.

De ott az embernek a munkája is, megint csak nem mondanád károsnak azt ha valaki dolgozik, sőt. Ugyanakkor vannak akiknek csak ebből áll az életük és kb kicsinálják magukat annyit dolgoznak.

Mindennek a kiegyensúlyozottság és a mértéktartás a kulcsa.

2023. dec. 12. 08:14
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

A férfiak gyerekek maradnak, amíg csak élnek.

56/ff

2023. dec. 12. 12:54
 27/29 anonim ***** válasza:
83%
Áá nem, a horgászok közül egy se függő, az se amelyik 0-24 kint ül a parton, meg kivesz egy hét szabadságot hogy még éjjel kettőkor is a folyóparton egye a penész, és leanyázza a csillagokat is ha elviszi a hal az úszót... Hány ilyen van, főleg idősebbek meg falusiak közt. Vagy a kocsmapulttámasztók, szintén 0-24. Akkor már inkább a játék, az legalább nem állatkínzás.
2023. dec. 12. 14:44
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyanok, akiknek meg épp hasznos is ez a finommotorikai képességek fenntartása miatt, pl.: sebészeknél.

Amúgy vannak olyanok, akik semmikor sem növik ki-, vannak, akiket alapból nem is érdekli ez a játék,.

2023. dec. 12. 19:53
 29/29 anonim ***** válasza:
45%

Miért is kellene kinőni, mert talán gyerekes? Nem hinném.

Én is szoktam videójátékokkal játszani, de most már nagyon megválogatom hogy mivel szoktam játszani. Évente 1-2 játékot szoktam végig játszani. Itt kicsit rosszul lett kiírva a kérdés. Nem az a baj hogy valaki játszik, hanem az hogy mennyit? Ha valaki hetente még 35 éveskorában is, 50 plusz órákat játszik az már komoly függőség. Mértékkel lehet csinálni.

Amúgy a nők, mikor fogják kinőni a folyamatos pletykálkodást???

Miért beszélnek ki, mindenkit a hátuk mögött?

2023. dec. 12. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!