Van itt olyan ember, aki nem tudta feldolgozni a magányt és inkább az italozásba, drogozásba, vagy egyéb dologba menekült a valóság elől? Én a videojátékozásba menekültem, meg sörözni szoktam.
Én az autószerelésbe menekültem eleinte hobbiszinten, de már lassan 30 éve tart. :(
Valószínű megdögleni is olajosan fogok.
Mire rájöttem magamtól(mivel senki nem segített felismerni)hogy közepesen súlyos szociális szorongásom van, addigra alkoholista lettem ami csak rontott a helyzeten.
A drogok annyit segítettek hogy tisztába kerültem a helyzetemmel és tűélesen ráláttam az életem minden olyan addigi részletére amiből összeállt a kép.
Ezúton szeretném megköszönni a családomnak,az ismerősöknek,a kritikán aluli minőségű oktatásnak/egészségügynek, meg úgy általában ennek az érzelmi és egyéb intelligenciától mentes társadalomnak.
Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
#6 Ajánlom figyelmedbe a tudatos álmodást! ;)
Én egy darabig csináltam, az egy nagyon misztikus alternatív valóság. És ott akár 18+-os dolgokat is lehet csinálni, és általában akad is kivel.. :D
Nekem a valóságteszteléses módszer jött be, ezt bárkinek tudom ajánlani.
""Valóságtesztelés
A valóságtesztelés egy kognitív módszer, amelyet az ébrenlét alatt alkalmazhatunk. Ennek során naponta többször feltesszük a kérdést magunknak: "Most álmodom, vagy ébren vagyok?", és ellenőrizzük, hogy a környezetünk megfelel-e a valóság szabta fizika törvényeinek, vagy sem. Például, megszámolhatjuk az ujjainkat, megnézhetjük az órát, vagy megpróbálhatunk megérinteni szilárd tárgyakat. Álmunkban ugyanis a fizika törvényei nem megfelelően teljesülnek, előfordulhat, hogy több, mint öt ujjunk van egy kézen, megáll az idő, és átnyúlhatunk szilárd tárgyakon keresztül. Ha rendszeresen alkalmazzuk a módszert, egy idő után álmodás közben is automatikusan végrehajtjuk a valóságellenőrzést, és rádöbbenhetünk, hogy éppen egy álom közepén vagyunk.""
Én ezt azzal egészítettem ki hogy a telefonomra tettem egy hangfájlt aminek az elején volt egy halk pittyenés, vagy egy nagyon rövid sípoló hang már nem is tudom.
A lényeg hogy ezt a telefon ismétlésre állítva egész nap játszotta, és mikor meghallottam a pittyenést akkor leellenőriztem hogy megvan e a 10 ujjam, és hogy reálisan néznek e ki.
És ugye ezt kb óránként.
Éjszakára pedig egy olyan hangfájlt csináltam amiben 20percenként van a pittyenő hang és a lehető leghalkabbra állítottam hogy nehogy felébredjek rá.
#1 Azt kifelejtettem hogy a nappali hangfájl 1óra hosszú volt.
Vagyis az óránként pittyent, az éjszakai pedig 20 percenként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!