Van itt olyan ember, aki nem tudta feldolgozni a magányt és inkább az italozásba, drogozásba, vagy egyéb dologba menekült a valóság elől? Én a videojátékozásba menekültem, meg sörözni szoktam.
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 08:37
11/14 anonim válasza:
Sajnos az egész világ a gonosz hatalmában van! És sajnos te is a befolyása alá kerültél. Ez a gonosz, egy láthatatlan szellemszemély, és még több milló démon, akik az emberiség elpusztításán dolgoznak!
De van védelem! Mégis több milliárd ember hagyja, hogy nyomorúságos élete legyen!
12/14 NTBS válasza:
Válásom körül volt egy nehezebb időszak, de sikerült úrrá lenni a problémákon. Szerencsém volt, hogy nagyon rosszul lettem és megijedtem.
13/14 anonim válasza:
Jó lenne elszigetelődni az emberektől,a zajtól..
helyesebben az otromba és közönséges,durva emberektől.
Mert a normálisakkal nincs bajom,de sajnos egyre kevesebbel találkozom.
Amúgy meg elég értelmét vesztett ez a világ, és a szűk környezetünk is.
Hajtunk hogy legyen egy kocsink,házunk, mosolygunk,miközben
belül sírunk..
14/14 anonim válasza:
Ahelyett h önsajnáld magad foglalkozhatnál értelmes dolgokkal, tanulás, hobbi stb...! Az élet nem csak kapcsolatról szól, hanem magadról! Fejlezd magad, s majd jön olyan aki nem néz át rajtad! Ne sajnáld magad hanem nyiss új dolgok felé! Éld az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!