Szerintem már csak a nyugger korosztály az, akinek ez fura és nem játszanak. A fateromról sosem tudnám elképzelni, hogy ilyet csináljon. De pl. a férjem 50 éves és játszik valami játékkal. Nincs ezzel semmi baj, nem viszi túlzásba. Úgyis szar az élet, ennyi öröme hadd legyen már szegénynek, főleg hogy már nem is költ rá semmit sem.
2023. dec. 11. 21:35
12/29 anonim válasza:
39 éves nő vagyok, és én is játszom. A gyerekemmel együtt is minecraftozok. :P
2023. dec. 11. 21:35
13/29 anonim válasza:
miért kéne kinőni? inkább ez mint egy büdös kocsma...
2023. dec. 11. 21:53
14/29 anonim válasza:
Te hány évesen nőtted ki a kedvenc hobbijaidat és lettél egy unalmas, kiégett nagybetűs felnőtt?
2023. dec. 11. 21:54
15/29 anonim válasza:
Akinek ez a hobbija, az jó eséllyel soha. Ha téged zavar, olyannal járj, aki nem játszik vagy csak alkalmanként. Hidd el, van rengeteg ilyen pasi. Nekem az első pasim volt játékb*zi, na akkor megfogadtam, hogy soha többet gamert…
#13 ez a kétféle hobbi létezik csak? Játék vagy kocsma? Kicsit tágítani kéne a horizontodat. Sportolás, állattartás, haverozás, motorozás, olvasás, tánc, kismillió értelmesebb elfoglaltság van, mint egy képzeletbeli dimenzióban cseszni el az időt.
2023. dec. 11. 22:03
16/29 Metionin válasza:
Az egy hobbi, miért kellene kinőni? Bőven felnőttek a célközönsége a legtöbbnek.
2023. dec. 11. 22:04
17/29 anonim válasza:
36 évesen Cyberpunk 2077 függő vagyok. Csak itt a függő szót nem a függőségre kell érteni. Közeledek a 400. óra játékidőhöz benne, és képzeld van mellette magánéletem, eljárok hazulról, főleg mikor dolgozni kell menni, járok szórakozni barátokkal, Mondocon-ra, stb. Egyéb kérdés? ^_^
2023. dec. 11. 22:22
18/29 anonim válasza:
Gyerekes?
Szerintem inkább az a savanyú vénember aki képtelen játszani.
A videójáték is csak egyfajta játék. Van aki labdázik, van aki keresztrejtvényt fej, van aki társasozik és van aki videójátékozik.
Elég demagóg a hozzáállásod. Mintha azt mondanád, hogy a rajzfilmek a gyerekeknek vlaók. Kb mintha lemaradtál volna a 80-as években.
2023. dec. 11. 23:15
19/29 anonim válasza:
kérdező, értem hogy elvárás, hogy te legyél a férfi életének értelme és egyetlen érdeklődési köre, de remélem cserébe te sem olvasol, filmezel, nem nézel videókat és sorozatokat, nem találkozol barátnőkkel és egyáltalán, semmi ilyen butaságot nem csinálsz, csak felnőttesen dolgozol a felnőttes munkahelyeden, és utána epedve várod haza a férfit, aki ugye az egyetlen dolog, ami valaha is érdekelni fog...
2023. dec. 11. 23:19
20/29 anonim válasza:
36N vagyok, most léptem ki a Simsből, olyan fasza kis házat építettem. Soha nem fogom megunni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!