Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak kb hány éves korukba...

A férfiak kb hány éves korukban növik ki a videójátékozást?

Figyelt kérdés

2023. dec. 11. 21:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
97%
A sírban.
2023. dec. 11. 21:16
 2/29 anonim ***** válasza:
95%

Miért kéne ezt "kinőni" ?

A legtöbb ismerősöm és munkatársam aki játszott régen az most is csinálja, az egy más kérdés hogy munka és család mellett jóval kevesebb idő jut erre mint középsuli/egyetem mellett

2023. dec. 11. 21:18
 3/29 anonim ***** válasza:
98%
A legtöbben soha.
2023. dec. 11. 21:20
 4/29 anonim ***** válasza:
87%

Milliárd dolláros üzlet, de szerinted "ki kell nőni". Olyan, mintha a filmezést vagy a sorozatnézést hánynád fel valakinél.

Nők ugyanúgy játszanak, ugyanúgy van aki rengeteget. A mértéket kell belőni szokásos módon.

Ez a kérdésed olyan 25-30 évvel van lemaradva az időben.

2023. dec. 11. 21:22
 5/29 anonim ***** válasza:
96%
Soha, legalábbis a férjemből kiindulva. De minek is hagyná abba. Attól még foglalkozik velem, ennyi öröm jár neki.
2023. dec. 11. 21:22
 6/29 A kérdező kommentje:
Ennyire gyerekesek?
2023. dec. 11. 21:24
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Nézd. Nekem meg virtuális állatkertem van. Cuki pixelállatok amiket naponta "etetek" és gazdaságilag fejlesztő játék. Ő meg GTA-zik meg tankozik, stratégiai játék, ahol ügyesnek kell lenni. Mégis közösen nevelünk egy gyereket, és azt komolyan vesszük. Nincs ebben semmi rossz.
2023. dec. 11. 21:27
 8/29 anonim ***** válasza:
95%

A parkban tollasozni gyerekes szerinted?

Van négy diplomám, eltartok egy családod, több hangszeren játszom, tájékozódok a lényeges kérdésekben, hogy felelős döntéseket hozzak: egy videójátéktól már gyerekes vagyok hirtelen?

2023. dec. 11. 21:28
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Pont akkorra növik ki, amikorra mások a horgászatot, a kézműveskedést, vagy épp a moziba járást.

Ezt hobbynak hívják. Miért kéne kinőni?

2023. dec. 11. 21:34
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

A videojátékok nem olyanok mint a pelenkák vagy a cumisüvegek, hogy ki kelljen nőni belőlük.

Egy jó részüknek alapból nem is a gyerekek a célcsoportja.

Szóval ennek kb annyi értelme van, mintha azt kérdeznéd, hogy a horror filmeket mikor növik ki, mert azok olyan gyerekesek, miközben a legtöbb 18 karikás...

Amúgy miért csak a férfiakról van szó? A mobiljáték piacon az idősebb nők a vezetők (Candy Crush és társai).

2023. dec. 11. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!