Valóban gáz, ha egy felnőtt videojátékozik?
Miért lenne más ez, mint filmezni vagy olvasni?
Vannak olyan játékok, amelyek mélysége simán felveszi a versenyt egy-egy jobb filmmel vagy irodalmi művel.
Sok pedig vizuálisan is kimagasló élményt nyújt.
Persze, ha valaki függő az más kérdés, de aki heti 2-6 órát, játszik, vagy csak néha ül le játékok elé, akkor nincs gond. Mondjuk szerintem még napi 1-1,5 óra sem vészes, ha az illetőnek nem megy a kötelességeinek rovására, más simán sorozatozik ennyit.
Velem egész fiatalkorom óta pedzegetik,hogy te büdös kocka egész nap csak "jáccol" és furcsálják. Mai napig nem értem mit. Általában a bulizós, focista, instagrammos facebookos magamutogató emberek gondolták s gondolják ezt a mai napig, akik 1x nem játszottak még életükben. (nem azt mondom hogy mind ezt csinálja, csak tapasztalat) Én valamiért 5 percet sem bírok végignézni a mai tucatmarvel filmekből pl. Nem megy. Videojátékokban legalább csinálok is valamit, én irányítok, nem csak bámulom a képernyőt.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a technika odáig fejlődött, hogy már a játékokban is filmszínészek játszák el a szerepeket, mozgásokat, szinkront, animációkat stb.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld.
Én úgy érzem, hogy a társadalom szinte minden játékost függőnek, élettelen kockának állítana be, és a játékokat a többség időpazarlásnak tartja, miközben maguk órákat töltenek sorozatok nézésével, vagy különböző közösségi oldalak használatával. Ami szerintem elég lekezelő, és szomorú, mert gyakran kifejezetten intelligens és tájékozott emberek is kollektíven rossznak, és károsnak bélyegzik a játékokat.
32 éves vagyok, majdnem naponta órákat Half-Life-ozok.
Még 3D modelleket is hackelgetek hozzá. ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!