Szerintetek is aki videójátékozik annak rabszolga munkahelye van?
Az igen, jó nagy megfigyelő vagy.
Nyilván a kevésbé ertelmisegi konnyebben fuggoje lesz barminek is..
Nekem 50 ezres telefonom van es olyan ismerodeim villognak a 4-500 ezres telefonjaikkal, akiknel 4x többet keresek. Hogy miért? Mert fuggok, elhiszik a kapitalizmust, nem muveltek, cserelgetik a modelleket, megvesznek egyet es mar gyujtenek a masikra, mert nincs eletceljuk, igy az ilyen kicsinyes szarokba menekulnek, ahogy a videojatek fuggok is. Eletkeptelen az összes, hidd el, ha lenne valami celja, akkor nem azt a szart nyomkodna, tisztaban vagyok ezzel, mert a kozepiskolas eveimet a Dota2 elott toltottem, kozel 8 ezer orat jatszottam csak azzal :) 8 ezer jatekban toltott ora, feltudod ezt fogni mennyi ido? Istenem, barcsak kepen vaghatnam a regi enemet.
Az #1 válaszolónak minden szava kincset ért.
Egyébként sok esetben valóvan van összefüggés... A másik részük meg számítástechnikai téren dolgozik :D
"kulturálatlan prolik között meg inkább az megy ritkaságszámba, aki nem ezt csinálja szabadidejében."
Én a kulturálatlan proliknál, azoknál is max egy részüknél, aki "játszik" úgy látom hogy max azért vesz playstationt hogy fifát vagy autóversenyt játszon. Konkrétan nem is a "gaming culture" érdekli hanem hogy "foci" vagy "autó".
Igen akiknek nincs jó munkahelyük sokkal jobban elvannak a játékkal.
Mert akinek vannak barátaik azok nem ülnek otthon és jó kapcsolatból könnyebb várat építeni.
Sosem dolgoztam 3 muszakban gamer létemre.
Diplomas munkatarsaim jobban vartak az új Star wars-t, mint barmi mást. Katona tisztek magas beosztásban orakat dumáltak a Doom-rol. Stb, stb.
@17:16
Hogy van ok okozati összefüggésben hogy akinek nincs jó munkahelye azoknak nincsenek barátai?
Igen, amikor sokat játszottam minőségi sztori gamekkel meg 1-2 multival még pár éve, a Mekiben dolgoztam.
DE
Amint abbahagytam sikeres vállalkozó lettem!
Rájöttem, hogy nem áldozhatom a szabaidőm ilyen hobbikra, hisz ezek amúgy is gyerekeknek valóak, még a 18+ gamek is.
Akik ebből élnek meg elküldeném a gyártó sorra vagy kapálni akkor meg tudnák mi a munka.
Tilcsuk be a videojátékokat, az iskola lövöldözések is a kal of dutyi miatt vannak!4!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!