Szerintetek is aki videójátékozik annak rabszolga munkahelye van?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem aki videójátékozik kemény munkahelye van 3 műszak vagy hasonló.2023. júl. 12. 16:21
11/16 anonim válasza:
Vannak barátaim, szoktunk együtt gamelni - is, meg mellette nyilván mást is szoktunk csinálni.
A kérdéshez kapcsolódóan meg: a munkám nem kemény, nem rabszolgameló.
12/16 anonim válasza:
"meg mellette nyilván mást is szoktunk csinálni."
Gondolom ezalatt sátánista szeánszokat értesz, mert ilyen erőszakosak lettetek a sok gonosz játéktól.
13/16 anonim válasza:
1 műszakban dolgozom, szeretem a munkahelyemet+mellette fut egy vállalkozás is..
14/16 anonim válasza:
Kétlem, hogy lenne összefüggés. Sőt, akinek rabszolgamunkahelye van, nincs ideje videójátékozni. Talán abban lehet logika, hogy aki fizikai munkát végez, annak meló után már nincs energiája valami aktív hobbihoz, szóval inkább játszik.
15/16 anonim válasza:
Nincs összefüggés, én azt vettem észre, hogy manapság már rengeteg ember videojátékozik, mindentől függetlenül. Férfiak között pláne, szinte bárki akit random megismerek, előbb-utóbb kiderül, hogy játszik, maximum az a változó, hogy milyen gyakran.
16/16 anonim válasza:
De úgy látszik, gyakorizni még ráérsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!