Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért félnek ennyire a férfiak...

Miért félnek ennyire a férfiak az "incel" bélyegtől?

Figyelt kérdés
Miért jön rájuk akkor a szolga lelkűség és a bizonyítási kényszer, ha megkapják az incel jelzőt? Incelségért bezárás jár intézménybe, vagy mi?
2023. dec. 1. 14:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 anonim ***** válasza:
0%

58-as teljesen egyetértek veled, csak kicsit mégis kijavítanám a gondolataidat egy ponton, ha szabad. Illetve ez személyes véleményem és meglátásom, nem 100% biztos hogy igazam is lesz benne.

"Mivel azonban az én véleményem nem illik bele a mai modern liberális-feminista világba, ezért rögtön kaptam is a támadást - amihez utána 1-2 másik női fórumozó is beszállt."

Ez az a pont ahol azért szerintem még a modernkori valóságban sincsenek ennyire elfajulva a dolgok, szerencsére. Valóban nagyon durva vérfeminista agymosás ez, hogy el kellene fogadni bárkinek ha egy nőnek akárhány szexuális partnere volt, hiszen a férfiak, blablabla, sőt persze még tisztelni is... Ki se fejtem mi vele a probléma, normális értelmes ember ezekkel mind tisztában van hogy mi a gond, hiába akarná sok álszent és élvhajhász, modern hedonista nő letagadni.

De én azért úgy látom, hogy a világ értelmesebb fele, tehát kb mindenki aki nem femináci vagy ilyen kiforgatott modernkori feminista elveket valló nő, az szerencsére még ugyanúgy tisztában van ezzel a ténnyel. Csak egy hangos kisebbség terjeszti ennyire erőszakosan ezeket a kifordult nézeteket, persze itt gyakorin ők nagyon hangosak lesznek, mivel tele van ilyen nőkkel az itteni felnőtt párkapcsolat kategória is. Gondolom a te rossz élményeid is innen származhatnak, abszolút megértem. De szerencsére azért a valóságban még a férfiak és a nők normálisabb fele is ugyanúgy megveti a kiélt, mindenkivel ostoba módon szexelő nőket. Az értelmesebb nők ugyanúgy belátják hogy ez veszélyes trend ez a fajta r*banckodás, és hogy ez nekik is több ponton árt. Normális férfi pedig végképp tudja hiszen ott vannak a tapasztalatai, hogy mennyire hideg és kötődésképtelenné válik 1-1 ilyen fajta nő, szóval tartós kapcsolatra nem őket fogják keresni. Nagyon hangosak a feminácik és az álszent r*bancok is ez tény, de szerencsére ilyen téren még a normalitás véleménye van döntő többségben, hiába próbálják meg egyre erőszakosabban eltörölni és elhazudni, de attól még a tény az tény, normális embernek nem kell kiélt nő tartós kapcsolatra, és normális nő ugyanúgy megveti ezeket a mindenkivel összefekvő ribiket.

2023. dec. 8. 15:31
 62/121 anonim ***** válasza:
37%

59!

Ha jókat akarsz röhögni vagy bosszankodni, figyelmedbe ajánlom ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

A bunkó csávók bevédve, a rendesek meg leszólva. A bunkók többnyire bevédve azzal, hogy csak csípkelődős és incselkedős a humoruk, azért gondolják bunkónak, a rendes viszont egy gátlásos frusztrált, aki csak mutatja hogy rendes, valójában nőgyűlölő, és szid mindenkit. :D A 7, 15, 17, 28, 32 hozzászólásokban különösen. :D

2023. dec. 8. 16:49
 63/121 anonim ***** válasza:
6%

Na igen.

Engem sose zavart az, hogy a nők többnyire ösztönlények. Mind azok vagyunk, ők szofisztikáltabb keretek között űzik többnyire. Ezzel előbb utóbb minden férfi szembesül, ahogy felnő, és megismeri a nőket. Oda lesz pár gyerekkori illúzió, de annyi baj legyen.

Az se zavart hogy álszent módon sokszor az ellenkezőjét akarják előadni mint amik. Ez érthető illúzió, kell a vágyhoz, a férfiak érdekét is szolgálja.

De ezek a jelenkori abszolút nem nőies és erőszakos idióta trendek, ahol már erőből próbálnak meg minden átlátszó hazugságot letolni az emberek torkán, plusz ezek az elborult nőuralmas hozzáállások, ez minden csak nem nőies. Pont a lényegét erőszakolják meg, és ők maguk. Ritka undok és szánalmas, kártékony trend az már biztos.

2023. dec. 8. 17:24
 64/121 anonim ***** válasza:
6%

63

Igen, szerintem a nemi egyenjogúsággal együtt kell járjon a nők valós természetének kitálalása, megismerése és tanítása. Nem fer ha csak a férfi nemet lehet mocskolni mindenért a nők meg kimaradnak a “buliból”

Egyik sem jobb mint a másik, mindkettő a túlélésre és bhaszásra (szaporodás) volt kitalálva, a többi csak körítés, és ezt figyelembe véve alakul a viselkedésük, túlélési stratégiájuk.

2023. dec. 8. 17:45
 65/121 anonim ***** válasza:
59%
58# Nőgyűlölő kifejezés ugyanez.
2023. dec. 11. 10:34
 66/121 anonim ***** válasza:
59%
Akkor lehet hogy létezik olyan is, hogy a nők beírják a keresőbe hogy incel, és a találatoknál ha meglátják, hogy rá van aggatva valakire, elolvasás nélkül elkezdik osztani? Mert akkor értem hogy miért tűnnek úgy az ilyen osztások, mint akik nem tudják miről is van szó, csak szitkozódnak a vakvilágba a saját elképzelésük szerint.
2023. dec. 21. 14:01
 67/121 anonim ***** válasza:
91%

Wow, nem semmi ez az incel circle jerk, ami itt megy :D

Nőgyűlölet minden mennyiségben. Érdemes lenne pszichológushoz mennetek, mert veletek van a baj.

2023. dec. 29. 15:53
 68/121 anonim ***** válasza:
0%
A 67-es választ jelentettem.
2023. dec. 29. 19:27
 69/121 anonim ***** válasza:
50%
Mi az az incel?
2023. dec. 29. 19:28
 70/121 A kérdező kommentje:
Hát igen, amikor már annyira nem tud a 67-es mit mondani az itt olvasható, beleköthetetlen nagy igazságokra, és igénybe vesz egy ChatGPT-t. ;) Mondjuk ahogy elnézem azt a hozzászólást, még a mesterséges intelligencia sem tart ott, hogy ezt hitelesen meg tudja kérdőjelezni. ;) Talán majd 20 év múlva. :P
2023. dec. 29. 19:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!