Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért félnek ennyire a férfiak...

Miért félnek ennyire a férfiak az "incel" bélyegtől?

Figyelt kérdés
Miért jön rájuk akkor a szolga lelkűség és a bizonyítási kényszer, ha megkapják az incel jelzőt? Incelségért bezárás jár intézménybe, vagy mi?
2023. dec. 1. 14:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/121 anonim ***** válasza:
19%

A rejtett nárcisztikusok is ilyenek. Főleg a durvábbak.

Amerikából kijött a libber férfigyűlölet és hát terjed szépen.

2023. dec. 1. 18:02
 22/121 anonim ***** válasza:
96%

Én élőben eddig egyetlen egyszer hallottam, hogy valaki incelnek hívott egy srácot.

Egy olyan srác mondta egy másikra, aki 30 évesen kb 3x csókolózott és kb ennyiben ki is merült a nőkkel vlaó kapcsolata. igaz, soha nem is próbálkozott különösképpen.

És eg yolyan srácra mondta, aki nyilvánosan (verbálisan) sarokb szorította a csajt, úgy kért tőle randit és amikor a csaj mondta, hogy vna barátja, ezt hazugságnak titulálta és kb bizonyítékot kezdett el követelni a csajtól, hogy tényleg van barátja. Mindezt egy kb 20 fős baráti társaság előtt. Kva kínos volt. Következő bulira ez a srác már nem is volt meghívva, ellentétben a csaj pasijával (aki vlaóban létezett:D)

2023. dec. 1. 21:10
 23/121 A kérdező kommentje:

Gondolom a csaj húzta a másik srác agyát így ego legyezgetésből, és ezzel kis ki triggerelte belőle az idegbeteget meg az incel viselkedést.

Nem mondom hogy fiú fiúra sosem mond ilyet, hogy "incel", lehet hogy nő is mondja nőre hogy "femcel" (bár amekkora férfigyűlölet van, nem hiszem), de attól, hogy valaki egyszer hallott ilyet, hogy fiú mondta fiúra, még nem jelenti azt, hogy általános esetekben fiúk mondják fiúra, úgyhogy ez nem igazolja.

2023. dec. 1. 21:19
 24/121 anonim ***** válasza:
95%

"Gondolom a csaj húzta a másik srác agyát így ego legyezgetésből, és ezzel kis ki triggerelte belőle az idegbeteget meg az incel viselkedést."

Nem, igazából egy zót sem beszéltek előtte (és utána) az este folyamán. A csávó figyelte a csajt, aztán egyszercsak jó hangosan, hogy midneki hallja randira hívta.

És én is szoktam amúgy incelnek hívni egyeseket, ha nem képesek felelősséget vállalni a saját életükért, más férfiakra és nőkre fröcsögnek, mutogatnak és kifejtik, hogy ők semmiért sem hibások. És én is férfi vagyok.

És vagyunk még így eg ypáran.

De az, hogy itt a nőkre mutogatsz kollektívan, az sem épp jó jel, mert megint nem a jelenséggel foglalkozunk, hanem azzal, hogy kit lehet szapulni, ráadásul kollektíven.

nem az a lényeg, hogy ki mondja a másikra, hogy incel. Bár a sztorimban azért szerintem ironikus, hogy pont egy technikailag incel hívta a csávót incelnek, szóval elég egyértelmű, hogy nem a szüzesség a lényeg:D

A lényeg az, hogy mit neveznek incelnek. És már régóta nem azt, ha valaki önkéntelen cölibátusban él. Incelnek lenni viselkedési forma és azt hívják így, aki az adott viselkedési formát mutatja. Lásd följebb.

2023. dec. 1. 22:03
 25/121 anonim ***** válasza:
100%
Főleg hogy a kérdés az volt, hogy "Miért félnek ennyire a férfiak az "incel" bélyegtől?", nem az, hogy ki kit szokott incelnek nevezni.
2023. dec. 1. 22:10
 26/121 anonim ***** válasza:
0%

“Mármint azok az érvek, hogy azért nincs emberünknek nője (vagy azért nem kap nőt, azért nem kap szexet..) mert

-a nőknek irreális elvárásaik vannak

-férfitöbblet van

-a nők milliós fizetés alatt hozzá sem szólnak a férfiakhoz

-túl keskeny az állkapcsa stb...

-kisebb a farka mint 17 cm, ezért a nők hozzá sem szólnak

Csak én nem látom, hogy ez mitől lenne nőgyülölet?

Egy helyzet miatti bosszankodás még nem jelent gyűlöletet semmilyen csoport felé.

2023. dec. 2. 09:35
 27/121 A kérdező kommentje:

A nőgyűlölet és az incel rokonértelmű szavak. Mindkettőnek a jelentése: Amire rámondják.

Ezért nőgyűlölet meg incelség. :D

2023. dec. 2. 10:26
 28/121 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem túl sikeres a nőknél-amiben valljuk be,lehet reális alapja a nők mindenféle elvárásainak-akkor elég rosszul eshet neki az incel jelző.Mondjuk önhibáján kívül nem rendelkezik előnyös külsővel,és már ezért sokkal nagyobb hátrányban van,és a sok kudarc után már önbizalma sem lesz,tehát a belső tulajdonságokkal sem tud eredményt elérni.Erre még megkapja azt is,hogy incel,mert még a környezetének is muszáj megbélyegeznie.
2023. dec. 2. 10:48
 29/121 anonim ***** válasza:
28%

28

Magyarán áldozathibáztatás mert miért ne, mert könnyebb, egyszerűbb, kevesebb energiát és önvizsgálatot igényel…

2023. dec. 2. 11:37
 30/121 A kérdező kommentje:
Meg könnyebben eltünteti a térképről.
2023. dec. 2. 14:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!