Miért félnek ennyire a férfiak az "incel" bélyegtől?
1, mi lenne ha nem foglalkoznál celebekkel, boldogabb lennél. És itt csak berkiről tudok pár dolgot, még ő is sokkal kevésbé gyomorforgató, mint bármelyik incel.
2, megint homofóbia, és erőszakosság. Még mindig nem érted, miért kerülnek a nők?
3, de. És az incelség nem tünet, hanem maga a betegség.
"... világot mindig is a béták építették. Ha ők nem tudnak családot alapítani, a világnak befellegzett."
Nem vagy incel, csak bétákról beszélsz halálosan komolyan. Oké...
77: Mert azt próbálod magadnak igazolni, hogy számít. Az ellenkezőjét kellene és jól éreznéd magad. Az önérzetedet sem sértené többé. Mert te tisztában vagy magaddal és tudod, hogy ki vagy, ezt nem egy idegen fogja megmondani.
Esetleg ha egy igazi pszichológus mondana valamit rólad akkor megérteném, de csak egy pillanatnyi találkozás, egy vélemény alapján még az sem tud megállapításokat tenni és egy jó szakember nem mond hasonlókat, még csak negatívakat sem rád.
Tegyük fel, hogy nem tetszik, amit a másik mond rólad. Próbálod meggyőzni? Ő annál jobban fogja azt csinálni, ami neked nem tetszik. Csak egy parttalan és végtelen veszekedés, még több és erősebb sértegetés származik belőle. Ha az utcán sétálva beszól valaki? Orrba vágod? Abból rendőrségi ügy van.
Vagy elintézheted annyival, hogy valami nála nincs rendben. Ami gyakran igaz. De az már nem a te dolgod.
Imádom amikor inceleznek a nők mert valami nem tetszik nekik, majd aztán közlik, hogy amúgy nem is a nők, hanem a férfiak incelezik egymást, és aztán férfinek is adják ki magukat. Általános tünet. :D Van aki még el szokta ezt hinni? Csak kérdezem. :)
Engem személy szerint nem szokott érdekelni az incelezés, legalábbis nem olyan értelemben, hogy bizonyítási kényszerem legyen ennek ellenkezőjéről. Szépen visszakérdezek általában, hogy tudják e mit jelent az incel. Legtöbb esetben ez válasz nélkül is marad, és ez még a jobbik eset. :D Hiába, tudják hogy bölcsebb, ha hallgatnak. Akik meg nem...Még röhöghető is lenne a válaszuk, ha nem gondolnák komolyan. Az már azért az úgy elveszi a butaságuk szórakoztató értékét. Azt a keveset is. ;)
A kérdést azért tettem fel, mert arra voltam kíváncsi, hogy másokat miért zavar, ugyanis akkora magyarázkodásokat szoktam ilyenkor látni. Kérdezem másképp: Az incel jó csel?
Kérdező, ugye vágod, hogy azzal VÁDOLSZ engem, hogy nő vagyok? :D Milyen szinten van nálatok a nő, pl tömeggyilkos, vagy hamaszos kínzómester?
Bármilyen férfi azért incelezhet, mert pl igaz. Hetero/bi férfi azért, mert a nők jogosan bizalmatlanok miattatok a férfiakkal.
"Kérdezem másképp: Az incel jó csel?"
Hogy mi? Mi az, hogy csel az incel?
"Engem személy szerint nem szokott érdekelni az incelezés"
Ühüm, ahha. Azért a kérdés. Azért folytatod itt a kommentháborút. Mert nem érdekel. Vettem.
Amúgy a kérdésed bizonyítottan nem igaz. Leincelezett itt titeket mindenki, és nem kezdtetek magyarázkodni meg szolgalelkűen akármit csinálni, hanem nőgyűlölő meg bzizó tombolás indult :D
Értelmetlen veled a kommunikáció, ugyanis vagy mondatokból kiragadott részletekre reagálsz, mint egy rossz clickbaiter búlvár újságíró, vagy kiforgatva a mondatokat. Csak aztán ne csodálkozz ha sokan úgy kezelnek, mint egy skizót! Ha valaki praktikából skizó jellegű viselekdéseket vet fel, hogy trollkodjon, vagy igazat csiholjon magának egy vitában, az meg is érdemli, hogy aztán úgy kezeljék.
Megnéztem a "nőgyűlölő listádat" hát az sem több sebből vérzik, hanem minden sebből is. Egyedül talán a "A feminácikat / femceleket viszont ütni kell ahol csak lehet, mert ők támadtak rá a normális férfiakra is a kezdetek óta, és szították az egész feszültséget, csak hogy egyfajta igazságtalan felsőbbrendűséget kierőszakoljanak maguknak, a másik nem teljes lenyomásából. " lehetne jogos, de csak LEHETNE, ugyanis ha nem úgy viselkednél itt, mint egy rossz clickbaiter búlvár újságíró, akkor elolvastad volna azt is, hogy meg lett beszélve vele, hogy nőket azért ne üssünk, és be is látta. Az meg nem önlevédés, hogy "Csak a negyedik oldalig jutottam.".
A másik:
"Amikor a társkeresőn olyan nők vannak, akik elvárják, hogy ne "Szia! Hogy vaggyal" induljon a kommunikáció, ugyanakkor kb. a férfinek kihallgató tisztet kell játszania, mert a nő nem képes megerőltetni magát hogy kommunikáljon, hanem jó ha egy szavas válaszokkal terheli a férfit, hát az valóban kerülni való. "
Én azt hiszem hogy egy heteró férfi ezt kicsit jobban tudja. Persze most ki lesz játszva a homofób ütőkártya, meg a vádaskodás és gyalázkodás tag, tudom tudom, de megmondom miért nem homofóbia az előbbi kijelentés. (amibe utána belemagyarázod, hogy miért de)
1. Meleg férfi nem ismerkedik nőkkel eleve, ezért nem tudhatja. (Tudom, tudom, a lánybarátok mondják)
2. Ez nem azt jelenti nőknél, hiszen ha valaki nem érdekli, akkor nem ír vissza még ennyit sem. Ez azt jelenti, hogy várja, hogy elérjék nála azt az érdeklődést, hogy olyan ösztönösen önfeledten akarjon aktívan kommunikálni, hogy. Láttam már olyat, hogy időközben jött meg a hangja a nőnek, szóval ennek megítélését nyugodtan bízd ránk, mert kicsit hitelesebbek vagyunk ebben szerintem!
Az meg hogy miért tettem fel a kérdést, azt szerintem megint csak jobban tudom mint te. Persze lehet véleményed, de mivel nem ismersz, hát ez sem túl hiteles. :D Nekem is megvolt a véleményem sok munkakörről hogy milyen lehet, logikusnak is gondoltam, kizártnak tartottam a tévedési lehetőségét, aztán belekerültem és kiderült hogy a vélemény az nem biztos hogy fix. :)
"Láttam már olyat, hogy időközben jött meg a hangja a nőnek, szóval ennek megítélését nyugodtan bízd ránk, mert kicsit hitelesebbek vagyunk ebben szerintem!"
Pár dolog, amit sosem bíznék incelekre:
- nőket
- eldönteni, hogy mi a nőgyűlölet
- eldönteni hogy miért rázott le egy nő
- eldönteni hogy ki viselkedik nem normálisan
"Az meg hogy miért tettem fel a kérdést, azt szerintem megint csak jobban tudom mint te."
Nem is a kérdésed okát mondtam, hanem arra céloztam, hogy megkaptad a válaszod. Ti incelek, nem hunyászkodtok meg, semmi bizonyítési kényszer nincs itt,ahogy szolgalelkűség sincs. Hanem büszkén nőgyülöltök, így már a kérdésed alapvetése is meg lett cáfolva.
Jól van, sok értelmes hozzászólásra nem számítottam. Nem is lett.
Viszont a saját nemükhöz vonzódó barátaim nevében is megkérnélek rá (bár szívem szerint utasítanálak, de ilyen arrogáns egóval aligha fognád fel) hogy ezekkel a butaságokkal amiket itt előadsz ne égesd le a melegeket, (meg lehetőleg a leszbiket és biszexeket sem), mert az ilyenek miatt megy a bzizás mint amiket itt művelsz, nem azért mert coming outoltál. És veled ellentétben meg nem biztos hogy ők ezt megérdemlik. Sőt biztos hogy nem. Szóval ha már itt minket kényszeresen és hiteltelen indokokkal incelezel, legalább a többiekhez, akik a saját nemükhöz vagy mindkét nemhez vonzódnak, legyél már annyira szolidáris, hogy nem égeted őket! Köszönöm.
Jól van, sok értelmes hozzászólásra nem számítottam. Nem is lett.
(Mármint a 86-ostól természetesen)
Látom, semmit nem tudtok cáfolni, szóval a személyeskedés megy. A homofóbia azért létezik, mert TI homofóbok vagytok. A nőgyűlölet is azért létezik, mert TI nőgyűlölők vagytok.
Ne legyetek incelek, és akkor nem nevez a világ incelnek titeket :D
Hogy mennyire nem vagyunk homofóbok, most bebizonyítom azzal, hogy lehetőséget adok neked értelmes hozzászólásra is, mégpedig úgy, hogy felteszek három kérdést:
1. Mit jelent az incel?
2. Mit jelent a nőgyűlölet?
3. Mit jelent a homofóbia?
A kérdéseket eredeti és alapjelentésében értem, nem a te olvasatodban. Azt már leszűrtük a hozzászólásaidból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!