Miért félnek ennyire a férfiak az "incel" bélyegtől?
Teljesen meg vannak őrülve odaát én ezt néha már nem hiszem el amit látok :D Hozom is a példát:
kérdés: "Főleg internetes ismerkedésnél a férfiak miért kérdezik meg azt sokszor, hogy "egy ilyen szép lánynak hogyhogy nincs barátja"?"
a rengeteg feminista által felpontozott random helyes válasz: "Azt hiszik, hogy minden csinos nőnél kígyózó sorok állnak, csak válogatniuk kell. Ha ennek ellenére szingli vagy, akkor gond van veled.
Az ilyet jobb is, ha tiltod. Tipikus lúzer, akinek semmi önbizalma és beszippantotta az incel ideológia."
Na ilyen nincs takarodjanak :DD És akkor nincs túltolva az incel szó használata, meg belelátva gyakorlatilag már mindenbe :D Kiégek a nevetéstől, jajj.
Amikor a társkeresőn olyan nők vannak, akik elvárják, hogy ne "Szia! Hogy vaggyal" induljon a kommunikáció, ugyanakkor kb. a férfinek kihallgató tisztet kell játszania, mert a nő nem képes megerőltetni magát hogy kommunikáljon, hanem jó ha egy szavas válaszokkal terheli a férfit, hát az valóban kerülni való. Ellustult a női nem, valljuk be. Persze lehet jönni hogy az férfiak meg szexet akarnak, intim képeket kérnek/küldenek, de amíg ilyenek a nők ott, addig kiegyenlített mezőnyről beszélhetünk...gondoltam én, amíg meg nem láttam a 41.es hozzászólást. (Tudom nem a 41-es gondolata, hanem idézett egy másik kérdésből, ne vedd magadra! :D )
Épeszű nő nem lát bele a "Hogyhogy ilyen szép lánynak nincs barátja" kérdésbe ilyen paranoiás gondolatokat, hogy "Azt hiszik, hogy minden csinos nőnél kígyózó sorok állnak, csak válogatniuk kell. Ha ennek ellenére szingli vagy, akkor gond van veled.
Az ilyet jobb is, ha tiltod. Tipikus lúzer, akinek semmi önbizalma és beszippantotta az incel ideológia."
Ilyet csak csalódott, férfigyűlölő önbizalom hiányos feminőcik írnak, akivel nem dél-amerikát fogja ki az ember, hanem had ne mondjam mit. Tehát őket is kerülni kell. Bár nehéz mert egyre több van.
Akik a legnagyobb áldozatai ezeknek, a ténylegesen normális nők, akik az ilyen fúriák miatt nem találnak maguknak párt.
Kicsit most nőbarát kontent jön tőlem is, igen, ilyet is tudok.
Szóval egyet kell értenem, ennek a sok elfajult idióta férfigyűlölő modernkori nőnek tényleg a normális nők isszák meg a levét a legjobban.
Csak én úgy látom hogy ők is sokszor kapcsolatba kerülnek, de a többi idióta játszmázó és férfigyűlölő nő által okozott sérülések ott lesznek már az ő párjaikban is gyakran, és sokszor rajtuk csattan érdemtelenül. Meg persze a rengeteg modernkori nemnormális és aljadék nő hatására generált előítélet, és ez is érdemtelenül fog rajtuk csattanni.
Szóval manapság a normális és értelmes nő érték, kéretik aszerint kezelni. A feminácikat / femceleket viszont ütni kell ahol csak lehet, mert ők támadtak rá a normális férfiakra is a kezdetek óta, és szították az egész feszültséget, csak hogy egyfajta igazságtalan felsőbbrendűséget kierőszakoljanak maguknak, a másik nem teljes lenyomásából. Nem csoda hogy instabillá vált mostanra a nemek közötti egyenlőség, ezek rombolták szét teljesen, a sunyi, manipulatív és önző, gyomorforgató praktikáikkal.
45! Majdnem egyet értek veled.
Ütni azért nem kell nőket.
És nem csak azért, mert hogy támadásfelület a férfi agresszióra, hogy aztán azt mondhassák, hogy "jogosan vagyunk femcelek, mert a férfi agresszió ellen valahogy védekeznünk kell, és egyébként is ezt váltja ki belőlünk"
Hanem tényleg nem megoldás az agresszió.
Valószínű igazad lehet. Az én sérelmeim viszonylag még frissek, de mintha az utóbbi években egyre halmozódnának, ahogy ezt a fajta új és pofátlan női, teljesen kettősmércés hozzáállást tapasztalom, és szenvedem el.
Valóban az lehet hogy az erőszak csak további erőszakot szül, ami aztán újra még többet, ciklikus körökben. De akkor mi lenne a helyes megoldás ezek ellen? Tényleg konstruktív szándékkal kérdezem, és ebből talán az itt olvasók is tanulhatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!