Miért félnek ennyire a férfiak az "incel" bélyegtől?
"amiért személyesen már behúztam volna egyet abba a buz1 pofádba, na az már zavar"
Omlik a tragya a pofadbol, cica! Ezt tanultad a monitorbamulo-kepzoben? :)
39F incel
BÚÉK!
Visszatértem, remélem nem telt magányosan az újév :)
"1. Mit jelent az incel?"
Tanulj: [link]
Am tök érdekes, hogy mára főleg amerikai, nem fehér hetero férfiak (a feketéket kivéve) a legnagyobb része az incel kultúrának. Nyilván itthon mivel elég nagy fehér többség van, így az incelek nagyja fehér, hetero férfi.
És én "vitáznék" a névvel. Semmi "involuntary" nincs az incelekben. A személyiségük szörnyűséges, nem vonzó a nőknek és ahelyett hogy javítanának magukor, mindenféle elméletekkel jönnek és minden(ki) mást hibáztatnak (főleg a nőket), csak magukat nem.
"2. Mit jelent a nőgyűlölet?"
Tanulj: [link]
"3. Mit jelent a homofóbia?"
Tudom javasolni ezt a wikipédia nevű dolgot, elég hasznosnak tűnik.
Ja és ne tegyél úgy, mintha ha bármilyen fogalom az embereken kívül létezne, így semmi értelme ennek: "A kérdéseket eredeti és alapjelentésében értem, nem a te olvasatodban."
"Bocsánatot kérek ha nehezeket kérdeztem, vagy ha amiket a googleból kidobott ellentmondásba kevert azokkal, amiket itt ide bénáztál, nem az volt a szándékom hogy kínos helyzetbe hozzalak,..."
Semmi baj, nem vagyok incel, így kínos helyzet sem alakult ki :)
"Nem az zavarja hogy melyik nemhez vonzódsz, hanem amit itt művelsz. Ne fogd a szexualitásodra!"
Sikerült felfogni, hogy akinek válaszoltál, nem én vagyok? :D
"Szerintem se nem nő, se nem meleg. Így akar csajozni itt."
Gyakorin csajozni? Elég szomorú. Tetszik, hogy mindenre van incel elmélet, még rám is, hízelgő :)
BÚÉK ismét!
Buék! 2 napig telt gondolkodni mit jelent, azt eszedbe jutott, hogy fent vannak a wikipédián? Szép teljesítmény, gratulálok. :D Azt hogy a nagy kínos keresgélésben, hogy mégis mit jelenthetnek ezek a fogalmak, az alapjelentésén túl, nem esett le, hogy a magyarok nem amerikaiak, az egy dolog, biztos vagy fáradt lehettél, vagy megtévesztett, hogy Georgiában is van Budapest. De legközelebb olvasd is el amit belinkeltél, mert ellentmondásba keveredtél magaddal, vagy ha nem tudtad, mert angolul van, akkor olyan nyelven hozz "forrást", amin érted is. :D
Legalább olyan hiteles volt ez is, mint mikor melegként próbáltál minket kioktatni a heteró ismerkedésből. :D Ha mi is írnánk a meleg ismerkedésről, kb. ugyanilyen marhaságokat írnánk, de nem írunk, pont ezért. :D Ellenben amikor már a meleg ismerőseim is azt mondják az írásaid láttán, hogy lejáratod ezzel a saját neműekhez vonzódóakat és a biket, azért tőlük már hiteles.
Ez egy nagyon híres mosakodás, amikor kínos helyzetben van a troll, hogy "amire válaszoltál, azt nem én írtam." Elhiszi ezt még bárki? :D Ja a zöld pipák. :D Több fiókról... ;) Főleg hogy amikor nem tudtál mit mondani (csak két nap után, rögtön egy korábbi hozzászólásra válaszolsz a bzizásra. Egyébként ha te incelezhetsz, ő is bzizhat, így igazságos)
Ne a gyakorin csajozz!
És ilyet kiír egy kérdező oldalon, hogy "Tudom javasolni ezt a wikipédia nevű dolgot, elég hasznosnak tűnik.". Ez kb. olyan, mint a "google a barátod." Kérdező oldalon, érted KÉRDEZŐ OLDALON!!!!!" Megvan hogy ez nem internetes fórum?
Meg eleve angol nyelvű oldalakat forrásolgat magyar nyelvű oldalon, magyar emberek. Fú de gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!