Miért félnek ennyire a férfiak az "incel" bélyegtől?
71: kezdjük ott, hogy a kommentedben nem volt valódi állítás. Beböfögtél egy tipikus incelezést, nőgyűlölőzést. Provokatív személyeskedés, semmi több.
(Azt viszont furcsállom, hogy a komment maradhatott. Úgy látszik, elég szubjektíven kezelik itt a felhasználási szabályokat...)
Mutass rá konkrétan, hogy melyik írással van bajod, és úgy talán érdemben létrejöhet egy párbeszéd. Enélkül azonban a hozzászólásod csak egy megkeseredett b@szatlan nő kicsinyes hisztikéje.
73! Tudom nem engem kérdeztél, de ő úgysem fog valós választ adni, mert az ilyennek minden hímsovinizmus, maszkulinnácizmus, incelizmus, eunuchizmus, ami bármilyen formában, bármilyen erősségűen is negatív irányú megnyilvánulás a női nem felé, még akkor is, ha jogos kritika fogalmazódott meg, mert az ilyeneknél nincs olyan, hogy női negatív tulajdonság, hanem hogy minden ilyennek oka van, mert csak úgy viselkednek, ahogy a férfi kiváltotta belőlük. Abból is látszik, hogy ez a hozzáállása és hogy mindezzel tisztában van, hogy nem cáfolt meg semmit, ami itt elhangzott, hanem csak kitolt egy incelezést. A baj az, hogy mindezek a dolgok legitimek, így ebből kifolyólag az utolsó mondatod "sem bűn", mert arról is a férfiak tehetnek, ha az.
Az meg hogy miért maradhatott a hozzászólása, abba már inkább bele sem merek menni.
Megfordítanám az eredeti kérdést és visszakérdeznék.
Miért érdekel bárkit, hogy egy másik, idegen ember mit gondol, mit mond róla? Számít, ha valaki haragból, vagy csak rosszindulatú trollkodásból ellát titulusokkal, jelzőkkel, amikor valójában nem is ismer? Ugye, hogy nem.
"Mutass rá konkrétan, hogy melyik írással van bajod, és úgy talán érdemben létrejöhet egy párbeszéd. Enélkül azonban a hozzászólásod csak egy megkeseredett b@szatlan nő kicsinyes hisztikéje."
Nem vagyok én nő, férfi vagyok, és szerencsére genetikailag védve vagyok attól hogy incel legyek :D Na és olyan nőgyűlölő bonanzát csapok itt, és csak tőletek fogok idézni bizonyítékként. Első idézetnek veheted a saját kommentedből idézett nem kicsit nőgyűlölő szöveget. Am ha a szabályokat tartattnák a moderátorok, akkor már az összes incel komment törölve lenne.
További csodás idézetek:
"Igen, szerintem a nemi egyenjogúsággal együtt kell járjon a nők valós természetének kitálalása, megismerése és tanítása."
Karámban kell tartani őket, ugye? :) Mi az a valós női természet, amire gondol a költő?
"Valóban nagyon durva vérfeminista agymosás ez, hogy el kellene fogadni bárkinek ha egy nőnek akárhány szexuális partnere volt, hiszen a férfiak, blablabla, sőt persze még tisztelni is... Ki se fejtem mi vele a probléma, normális értelmes ember ezekkel mind tisztában van hogy mi a gond, hiába akarná sok álszent és élvhajhász, modern hedonista nő letagadni."
Férfinek szabad, nőnek nem. Ééééértem.
"De szerencsére azért a valóságban még a férfiak és a nők normálisabb fele is ugyanúgy megveti a kiélt, mindenkivel ostoba módon szexelő nőket. "
Férfinek szabad, nőnek nem. Ééééértem.
"Én - mint férfi fórumozó - odaírtam, hogy igen, engem zavarna, nem tudnám értékesnek látni komoly kapcsolat szempontjából azt a nőt, akiben már túl sokan jártak."
Mert a nő tuddniillik tárgy.
"Már megérkezett volna itt jópár nagyon öntudatos nő balhézni, minden kommentünk pirosban lenne, és dőlne belőlük a kiforgatás, valóságtagadás és érzelmi manipuláció / bántalmazási kísérletek."
Mer csak nőknek lehet bajuk az invcelekkel, és persze a nők semmit sem tudnak a valóságról, csak manipulálni meg bántalmazni tudnak :( Ezért incel a legtöbb random embereket halomra lövő csodabogyó, ugye?
"A feminácikat / femceleket viszont ütni kell ahol csak lehet, mert ők támadtak rá a normális férfiakra is a kezdetek óta, és szították az egész feszültséget, csak hogy egyfajta igazságtalan felsőbbrendűséget kierőszakoljanak maguknak, a másik nem teljes lenyomásából. "
Kis alternatív valóság for you :)
"Amikor a társkeresőn olyan nők vannak, akik elvárják, hogy ne "Szia! Hogy vaggyal" induljon a kommunikáció, ugyanakkor kb. a férfinek kihallgató tisztet kell játszania, mert a nő nem képes megerőltetni magát hogy kommunikáljon, hanem jó ha egy szavas válaszokkal terheli a férfit, hát az valóban kerülni való. "
Uhh, sorry hogy egy melegtől kell megtudnod, de ha a nő egyszavas válaszokat küld, akkor nem érdekled őt. Lépj tovább.
"Ellustult a női nem, valljuk be. Persze lehet jönni hogy az férfiak meg szexet akarnak, intim képeket kérnek/küldenek, de amíg ilyenek a nők ott, addig kiegyenlített mezőnyről beszélhetünk..."
Folytatása az előzőnek. Wow, nem lehet hogy az incelben van a gond, és nem a világ 50%-ában?
"A nőknek semmi sem jó."
Kis hagyományos hisztike.
"Na az ilyenekre pl a felnőtt párkapcsolatokban lévő feminácik és femcelek már sütik is rá azonnal hogy incel, és viselkednek vele totál ellenségesen, lepontozva, beszólogatva, gyalázkodva és kiforgatva."
A "femináci, femcel" szavak használata már alapból azt jelenti, hogy incel vagy.
Csak a 4. oldalig mentem vissza, legyen elég ennyi nőgyűlölet mára.
75: de igen, számít. Az embernek van önérzete, büszkesége. És számít, mert tudom, hogy ezt személyesen, szemtől-szemben nem tennék meg. Ez a baj amúgy az internettel. Az emberek megszokták, hogy anélkül szólhatnak be, hogy annak következménye lenne.
Ha például ez a buz1gyerek a való életben kezdene el itt így vekengeni valakinek, valószínűleg azt a nyomorult buz1 fejét már rég belenyomták volna a saját retkes s€ggébe.
"Ha például ez a buz1gyerek a való életben kezdene el itt így vekengeni valakinek, valószínűleg azt a nyomorult buz1 fejét már rég belenyomták volna a saját retkes s€ggébe."
Áh, szóval ha már nem tagadhatjátok, hogy nőgyűlölők vagytok, jöhet a homofóbia :D
Ugye tudjátok, hogy minden incel elmélkedés ellenére, szimplán azért nem kelletek a nőknek, mert tele vagytok gyűlölettel és a személyiségetek gyomorforgató?
1) a személyiség és a szexuális vonzalom 2 teljesen különböző dolog. Berki Krisztián, Pumpás Gabó, PSG Ogli 7. Mindegyik undorító személyiség, mégis tele vannak (voltak) nőkkel.
2) Az, hogy buz1 vagy, engem önmagában nem zavar. A tömeggyártásban is van hibaszázalék, a természet sem más. Az viszont, hogy itt olyan stílusban írsz, amiért személyesen már behúztam volna egyet abba a buz1 pofádba, na az már zavar.
3) nem vagyok incel. Viszont az incelség egy tünete annak, hogy a világ durván rossz irányba tart. A világot mindig is a béták építették. Ha ők nem tudnak családot alapítani, a világnak befellegzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!