Miért félnek ennyire a férfiak az "incel" bélyegtől?
26, ha minden bajodért nettó bűnbaknak jelölsz meg kollektíven egy csoportot akkor bizony az a csoport ellen szól, nem pedig a a te egyéni problémádról.
Hiszen mit tehet a bangladesi, a mátészalkai, a párzisi, a mexikói vagy akár a szomszédban élő nő arról, hogy téged kikosarazott az a csaj, akit leszólítottál? Semmit. Mégis őket is illeted az adott jelzőkkel. Tehát a csoportjuk (azaz a nők) ellen megy kollektívan a vád, nem pedig az adott szmeély ellen.
31
Van reprezentatív mintavétel, ha ismerős.
15# 19# Erre jó példa ez a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Spoiler: A kérdező szerette volna megtudni, hogy ha szól a nőkről itt egy negatív kérdés, miért mennek oda a nők kényszeresen odakommentelni, hogy "Ezt inkább a férfiak szokták csinálni", majd úgy 30 kommentig kapta a hiszti cunamit és a bepróbálkozást a szavai kiforgatásával, alig keltek a védelmére, majd a végén már valami verbálisan herélt szerepet betöltő férfi (vagy lehet hogy nő, férfinek kiadva magát) szintén beleszállt a kérdezőbe, hátha becsajozhat mint hős megmentő.
Durva hogy régen az jött be a nőknek, ha van a férfiben tartás, ma meg ha bólogató szolga.
31! Nincs igazad. Nem az egész csoport támad, hanem az önbizalomhiánnyerek és akikre ráillik. Akinek nem inge, nem veszi magára. Nincs az, hogy azért rátámadok, mert félek hogy ilyennek látnak engem is.
Mi van ha az nem csak annak az egy csajnak a tulajdonsága?
Én sem támadok rá senki olyanra, aki szidja a férfiakat mert félre knak, hiába vagyok monogám.
34, ki beszél itt rátámadásról?
A kérdés az volt, hogy hol nőgyülölők az incelek. Hát leírtam, hogy azért azok, mert kollektívan elítélik a női nemet az őket ért igencsak csekély és szubjektív tapasztalat alapján.
A rotrin és a flex sem azt jelenti amit eredetileg.
Sem a hülye, sem a retardált.
Hmhm, a nyelv változik. Ez miért lenne baj?
Az a fontos, hogy értsd mit értenek alatta. Azt meg már leírtam mit értenek alatta. A saját életéért a teljes felelősséget másokra kenő embert régen sem csípték, csak most így párkapcsolati téren lett neve is.
Jó de itt nem csak a szavak változása történik jelen esetben.
Alapból közmegegyezés hogy akik tipikus incel elméletekkel élnek, azok incelek. Ez a te kifejezéseddel élve idézem "A saját életéért a teljes felelősséget másokra kenő ember".
A probléma viszont mostanra az, hogy a teljesen átlagos, incel elméletekről még csak sose hallott, alapvetően nőknél sikeresebb férfiakat is simán betalálják a nők azzal hogy incel. Egyetlen dolog kell hozzá, hogy pl egy megtörtént esetnél is felvetődjön nála szóban hogy a nő is hibás volt a kialakult helyzetért. Na az ilyenekre pl a felnőtt párkapcsolatokban lévő feminácik és femcelek már sütik is rá azonnal hogy incel, és viselkednek vele totál ellenségesen, lepontozva, beszólogatva, gyalázkodva és kiforgatva.
Rettentő egészséges jelenség ez a modernkori túltolt feminizmus, mit ne mondjak. Teljesen ellehetetleníti a normális párbeszédet ez a fajta kettősmérce a nemek között. És ennek az alaptalan incelezés is része a nők részéről, mostanra bárkire szítokszóként aki nem nyal be nekik csontig, vagy nem hozza ki őket mindenben hibátlannak vagy tökéletesnek.
38, én nem a feminzmusban meg a hasonlókban keresném a dolog nyitját.
És tény, hogy az oldal "kultúrájáról" semmit sem tudó, egyetlen kérdés miatt regisztráló egyén is nyakába kapja a vödör szart.
De miért? Szerintem azért, mert rrrrrrrrrrengeteg itt a ténylegesen incel vergődő kérdés. Amit kb 3-5 ember szokott ki rendszeresen posztolni. Van itt olyan felhasnzáló aki naponta több mint 20 kérdést ír ki.
És rengeteg teljesen ártatlan és normális kérdés alá mindenféle gondolkodás nélkül beböfögik, hogy "nézzél ki jól, legyél gazdag, máskülönben esélyed sincs" pedig a kérdés gyakran nem is erről szól, vagy ha igen, ez kvára nem válasz rá:D
Szóval ha 10 kérdésből fixen 3-4 ilyen valós incel cucc... és jön egy ember aki ártatlanul elmesél egy sztorit ami hasonlít valamennyire egy átlagos vergődésre... akkr az emberekben beindul a szokásos reflex, mert ugye nem tudunk különbséget tenni kérdezők között, hiszen anoním az oldal.
Hozzászoktak az emberek a farkas kiáltásához és már nem hiszik el, hogy tényleg az.
És szerinted aki napjában 24 kérdést kiír, abból mennyi a való skérdés és mennyi a kitalált? És a 24et szó szerint értsd, a toplistában megtalálod, az elmúlt 30 napban töb bmint 700 kérdést írt ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!