Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért teszik ezt az emberek?...

Miért teszik ezt az emberek? Ez valami egóetetés vagy mi?

Figyelt kérdés

Történik valakivel valami rossz. Pl balesetet szenved. Rögtön azt hozzák ki belőle, hogy az ő hibája. Mintha olyan nem is lehetne, hogy van egy sz@r napja, vagy hogy most így történt. Nem. Felsorolnak minimum 20 okot, felének köze sincs az egészhez, de ezekkel ők megmagyarázzák maguknak, hogy az illető csakis saját magát okolhatja, amiért ez lett vele.

És milyen jó, mert így már lehet nekik kárörvendeni, meg jöhet a "necsodálkozzon", meg az "úgy kellett neki".

Komolyan, hogy lehet ilyen gonosz az ember? Tényleg, ott tartunk, hogy van aki ebből csapolja az élvezetet?

Velem is csináltak már, többször is, de attól is rosszul vagyok, ha magam körül látom (ami szintén nem ritka)

Mi ennek a pszichológiája?

2023. nov. 27. 14:35
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

- [link]

- Germán gyógytudomány

És még egyszer hangsúlyozom a magadfajta gyengébbek kedvéért, a "nagy részt", "sok", "jó néhány" kifejezések az nem egyenlőek a "minden"nel. Ha ez eddig nem volt világos, akkor most remélem már az.

Ha azt mondom, hogy jó néhány betegség, az nem azt jelenti, hogy kivétel nélkül minden összes betegség. Nagyon nehéz felfogásúak vagytok.

2023. nov. 29. 08:04
 42/44 anonim ***** válasza:
54%
Értem,szóval te döntöd el,hogy kinek melyik betegsége lelki eredetű és melyik nem. A rákos embereké igen, másoké meg talán igen,talán nem. Köszönjük a szakértelmet. Szerintem szakadj le az internetről,túl sok neked az info, és nem tudsz szelektálni.
2023. nov. 29. 08:17
 43/44 anonim ***** válasza:
2023. nov. 29. 08:27
 44/44 anonim ***** válasza:
54%
Hagyd már abba a linkelgetést. Senkit nem érdekel.
2023. nov. 29. 10:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!