Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért teszik ezt az emberek?...

Miért teszik ezt az emberek? Ez valami egóetetés vagy mi?

Figyelt kérdés

Történik valakivel valami rossz. Pl balesetet szenved. Rögtön azt hozzák ki belőle, hogy az ő hibája. Mintha olyan nem is lehetne, hogy van egy sz@r napja, vagy hogy most így történt. Nem. Felsorolnak minimum 20 okot, felének köze sincs az egészhez, de ezekkel ők megmagyarázzák maguknak, hogy az illető csakis saját magát okolhatja, amiért ez lett vele.

És milyen jó, mert így már lehet nekik kárörvendeni, meg jöhet a "necsodálkozzon", meg az "úgy kellett neki".

Komolyan, hogy lehet ilyen gonosz az ember? Tényleg, ott tartunk, hogy van aki ebből csapolja az élvezetet?

Velem is csináltak már, többször is, de attól is rosszul vagyok, ha magam körül látom (ami szintén nem ritka)

Mi ennek a pszichológiája?

2023. nov. 27. 14:35
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
47%

Nem azt írtam, hogy minden betegség lelki eredetű!

"Magyarán szerinted ha lelkileg rendben van valaki, az atyaúristen nyavalyája se fog rajta :D"

Itt nem a maláriára és a sárgalázra kell itt gondolni, te igencsak kötekedő alak, hanem a hétköznapi életre.

Kívánom, hogy tapasztald meg. Élj egy, vagy több hónapig merő stresszben, gyomorgörcsben, aztán majd meglátod, hogy milyen tüneteid lesznek.

Hányszor is vagy beteg egy évben pl.?

2023. nov. 28. 19:09
 32/44 anonim ***** válasza:
54%
#31 "Kívánom, hogy tapasztald meg. Élj egy, vagy több hónapig merő stresszben, gyomorgörcsben" na, kiszólt a jóindulat meg a kedvesség 😂 Gratulálok.
2023. nov. 28. 19:15
 33/44 anonim ***** válasza:
54%
Nem,tudjuk,mindenkinek minden baja lelki eredetű,kivéve téged,mert te évtizedek óta ezo bölcsességekkel tömöd a fejed.
2023. nov. 28. 19:16
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem nem hiszed el, hogy egy nyugodt, stresszmentes élettel elkerülhető sok betegség, akkor mi a baj azzal, ha azt kívánom, hogy az ellenkezőjét tapasztald meg? Akkor nagy valószínűséggel rájössz arra, hogy nekem volt igazam.

2023. nov. 28. 19:25
 35/44 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem látod a problémát azzal, hogy hónapokig tartó kínszenvedést kívánsz valakinek, mert nem ért veled egyet, meg mert szerinted ez alapján majd rájön, hogy igazad van, akkor mégse lehetett olyan sikeres az a terápia, mert szemmel láthatóan nagy bajok vannak fejben...
2023. nov. 28. 20:22
 36/44 anonim ***** válasza:

Az alacsony értelmi szintű emberek csak a saját szintjükön értik meg a dolgokat.

Egyébként tipikus aluliskolázott gyk-s kötekedős ember vagy, akinek egyébként semmi élete. A pozitívat nem fogadod el, de a negatívat se akarod.

Én kerek perec leírtam, a dolgokat, ha te ezt nem hiszed el, akkor éld át a rosszat, hogy utána tudd értékelni a pozitívat, a jót, mert te és a magadfajták csak ebből értetek.

Nektek hiába mondja az orvos, hogy "Napi egy alma, az orvost távol tartja " nem fogjátok ezt fel, ti csak abból tanultok, ha megbetegszetek és utána kapkodtok.

Egyébként pedig ahelyett, hogy engem szapulsz nagy unalmadban, Google barátodtól igazán megkérdezhetnéd erről, ha már nekem nem hiszel.

Ma már egyre több orvos is rájött a lelki dolgok fontosságára.

Sok magyar ember csak a saját hibájából tanul, mikor már a baj megtörtént, pedig előtte már figyelmeztették a bajra, de ők ezt jó magyar szokáshoz híven figyelmen kívül hagyták.

2023. nov. 28. 20:38
 37/44 anonim ***** válasza:

Ui. Tessék, hogy ma is tanulj valamit.

"A lelki, pszichés történéseink befolyásolják a testi történéseinket, megbetegíthetnek. Valamint a betegség vagy a rossz fizikai állapot is hatással lehetnek lelki jóllétünkre."

[link]

2023. nov. 28. 20:42
 38/44 anonim ***** válasza:
54%
17 ezres órabérért én is megszakértem,hogy a lelki bajaid okozzák a hátfájásodat meg ekcémádat.
2023. nov. 28. 22:44
 39/44 anonim ***** válasza:

🤦🤷👏

[link]

2023. nov. 29. 05:43
 40/44 anonim ***** válasza:
54%
A jobbak kiemelik, hogy ezeréves feltételezésekről van szó,amik az orvostudomány hajnalán láttak napvilágot. Ennyi erővel,amennyivel az ezo részét zabálod a dolgoknak, olvashatnál biológiát,kémiát,anatómiát is. Csak ugye ahhoz kettőnél több agysejtre van szükség.
2023. nov. 29. 07:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!