Van értelme "kisemberként" leélni egy életet?
Ha nem jön be semmilyen "sikerrecept". Ha tökmindegy, hogy dolgozik-e az ember, vagy sem, mert szívből gyűlöli a munkát és úgyse jut előre. Ha 20-30 év, mire egy tetves saját lakása lesz/lenne, de addigra már eljár felette az idő? Ha emiatt kizárólag kényszer-együttélős-rezsifelezős toxikus vagy költségracionalizálós párkapcsolatokra van determinálva, mert ki akarna olyan férfivel együtt lenni/tartósan együtt maradni, aki még egy tetves bivalybasznádi kádárkockát sem fog örökölni, amit bele lehetne tolni önrészként vagy hiteltörlesztésbe? Gyereket meg pláne nem akar, mert van annyi felelősségtudata, hogy a semmire, a csóróságra nem akar szaporodni még akkor sem, ha a bölcs vezérünktől csurran-cseppen érte.
Ha a társadalmi osztálya, amelybe beleszületett is "sírva vígad" iszik, dohányzik, egyéb önpusztító tevékenységekbe temetkezik hónapról-hónapra élve, de ő nem hajlandó beállni a sorba és ugyanígy élni csak mert ettől elviselhetőbbek lennének a nyomorúságos mindennapok.

En is igy élek kb.
45 re se tudtam még egy lakást se összerakni örökles is csak annyi volt hogy max hitelre tudnék csak venni csak épp nem tudnam a hitelt fizetni.
De 20 év se volt elég ahhoz hogy a masik felét hozzárakjam.
Párkapcsolatoknak vége mindegyiknek frissebb p.na kellett.
Lefőtt a kavé.
Es még van még 40 év hátra.
En nem iszom nem drogozom meg ezek. De pl nem is eszek nem is főzök. Vegetálok csak az életben. Lassan demencia depresszio halál.
Espedig tanultam meg dolgoztam ezer helyen meg fejlődtem meg karrier meg minden es ronda se vagyok.
Remélem nem születek le többet ide ha ez ilyen.

Sokan vagyunk így, az élet akkor is elmegy, ha nem akarod.
Egy idő után beletörődsz.
Én introvertált vagyok, és nem akarok együttélni senkivel.
Akkor se ha örököl a szüleitől, nem akarok mástól függeni.

@17:06
Nincs ezzel semmi baj. Csak a kérdező kérdezte hogy hogy csinálják mások.
Csak akkor azt is el kell fogadni ezzel, hogy csak saját magadra számíthatsz, anyagilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!