Ha valakinek egypetéjű külsőre teljesen egyforma ikrei születnek hogyan tudja melyik melyik? Mármint kiskorukban
Figyelt kérdés
Ha fürdeti őket, vagy ha játszanak, stb hogyan tudja hogy pl melyik Márk és Melyik a Máté ?
Sokan egyforma ruhába is öltöztetik őket. Most hogyan tudja akkor a szülő ha teljesen egyformák a fiai/ leányai hogy melyik -melsik?
ma 10:46
1/6 anonim 

válasza:

Egyrészt idővel kialakul személyiség, másrészt pedig mindig van különbség, soha nem teljesen tökéletesen egyformál.
2/6 Katona Dius 

válasza:

Van egy ismerősöm, aki 3as iker. Ismerem a tesóit is. Nálunk úgy volt, hogy a 3 lányból kettő egypetéjű. Tehát ketten fejlődtek egy burokban, a 3. pedig egy másik burokban. Láttam róluk kiskori képet, teljesen egyforma volt mindhárom, csak olyan 10 éves forma korukban kezdett el a külön burokban fejlődött lány kicsit eltérni a tesóitól külsőre. Addig kb megkülönböztethetetlenek voltak. Nem tudom, a szülők ezt hogy oldották meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy különböztett meg minket anyánk, hogy Daninak van egy szemölcs a hátán, nekem pedig nincs.
Nevünk is hasonló. Dani , én pedig Dávid. :) nagyon szoros a kapcsolatunk. 19 évesek vagyunk.
Én vagyok az elsőszülött, Dani pedig 3 percel később érkezett.
ma 11:16
4/6 anonim 

válasza:

Idegeneknek vagy akik nem látják őket mindig, teljesen egyformának tűnnek. De aki mindig látja őket, az a legkisebb eltérést is észreveszi.
5/6 anonim 

válasza:

#3 Úgy különböztetik meg, ahogy anyád csinálta. Mi értelme volt ilyen kérdést kiírni, ha utána magad válaszoltad meg?
6/6 anonim 

válasza:

A köldök kinézetét pl nem a genetika alakítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!