Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakinek egypetéjű külsőre...

Ha valakinek egypetéjű külsőre teljesen egyforma ikrei születnek hogyan tudja melyik melyik? Mármint kiskorukban

Figyelt kérdés

Ha fürdeti őket, vagy ha játszanak, stb hogyan tudja hogy pl melyik Márk és Melyik a Máté ?

Sokan egyforma ruhába is öltöztetik őket. Most hogyan tudja akkor a szülő ha teljesen egyformák a fiai/ leányai hogy melyik -melsik?

ma 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt idővel kialakul személyiség, másrészt pedig mindig van különbség, soha nem teljesen tökéletesen egyformál.
ma 10:54
 2/6 Katona Dius ***** válasza:
62%
Van egy ismerősöm, aki 3as iker. Ismerem a tesóit is. Nálunk úgy volt, hogy a 3 lányból kettő egypetéjű. Tehát ketten fejlődtek egy burokban, a 3. pedig egy másik burokban. Láttam róluk kiskori képet, teljesen egyforma volt mindhárom, csak olyan 10 éves forma korukban kezdett el a külön burokban fejlődött lány kicsit eltérni a tesóitól külsőre. Addig kb megkülönböztethetetlenek voltak. Nem tudom, a szülők ezt hogy oldották meg.
ma 10:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Nálunk úgy különböztett meg minket anyánk, hogy Daninak van egy szemölcs a hátán, nekem pedig nincs.

Nevünk is hasonló. Dani , én pedig Dávid. :) nagyon szoros a kapcsolatunk. 19 évesek vagyunk.

Én vagyok az elsőszülött, Dani pedig 3 percel később érkezett.

ma 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Idegeneknek vagy akik nem látják őket mindig, teljesen egyformának tűnnek. De aki mindig látja őket, az a legkisebb eltérést is észreveszi.
ma 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 Úgy különböztetik meg, ahogy anyád csinálta. Mi értelme volt ilyen kérdést kiírni, ha utána magad válaszoltad meg?
ma 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:
A köldök kinézetét pl nem a genetika alakítja.
ma 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!