Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van egy két ember a környezete...

Van egy két ember a környezetembe aki a tárgyilagos dolgokra nagyon vigyáznak, féltik megbecsülik, de a körülöttük lévő emberekkel közel sem így viselkednek. Hogy lehet így működni?

Figyelt kérdés

Engem nem érdekelnek a tárgyak, és múltkór esett az eső, cigiztünk nyitva hagytam a kocsi ajtómat, majd szalad oda hogy elázik az ablakfelhúzó elem vagy mi.

Ami igaz de úgy szaladt oda megmenteni az ajtót mintha valakinek mentőt kellene hívni.

Ez az ember pedig nem szereti a kutyát macskát, a kikapcsolódás egy 3-4 óra társaságba azt megunja.

Ilyen materiális emberek vagy mik?

ma 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem teljesen normális, hogy az ember vigyáz a dolgaira.

Hogy valaki emellett nem szereti az állatokat vagy akár az embereket, az is normális. Ki ilyen, ki olyan.

ma 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést, de te szerintem egyszerű vagy, mint a faék. Eleve mik azok a tárgyilagos dolgok? Gondolom tárgyakat akartál mondani.

Igen, vannak emberek, akiknek fontosak a tárgyak, vagyis szeretik óvni őket és vigyázni az állagukra. És vannak a hanyagok, akiknek semmi nem számít, majd vesznek újat.

Nem szereti a kutyát és a macskát? Hát ez gond. :D De lehet, hogy a krokodil a kedvence.

Mindenkinek más a megfelelő kikapcsolódás, nekem pl. van olyan társaság, amiben 1 percet is fárasztó tölteni.

ma 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!