Hogy lehet elfogadni hogy csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hiába mondják hogy a belső számít, engem egyszerűen akkor is rettenetesen zavar hogy nem lehetek szép... A belső tulajdonságaimmal úgy gondolom nincs baj, kedves, empatikus, nyugodt lány vagyok, szinte lehetetlen összeveszni velem és mindenkihez van egy-két jó szavam, szeretnék mindenkit elfogadni és szeretni és jól bánni velük. Esetleg akik sorstársak: mennyi idő volt és hogyan értétek el hogy ne fókuszáljatok az előnytelen külsőtökre?2023. okt. 23. 23:03
31/35 A kérdező kommentje:
30: igen bennem is amúgy, kettő műtétet már 100% hogy megcsináltatok ha meglesz rá a pénz, utána meglátjuk hogy alakul a továbbiakban. Kitartást neked is amíg összegyűlik a pénz! ☺️
2024. jan. 20. 08:47
32/35 anonim válasza:
ezeknek a műtéteknek hogy indultok neki? csak úgy ki találtok valamit és meglehet oldani vagy hogy?
33/35 A kérdező kommentje:
Más nevében nem beszélek, de én látom magamon melyik testrészek csúnyítanak és értelem szerűen azokon kell korrigálni. A plasztikai sebészetben pedig szinte nincs határ így kb bármit meg lehet oldani, nincs olyan hogy pl túl csúnya orr amit ne lehetne szépre megcsinálni. Nyilván van olyan is rajtam előnytelen dolog amit tudok hogy nem lehet kijavítani érdemben,pl a magas homlok vagy a széles csípő. Ezeknek neki sem vágok, de az orrom és állam tudom hogy jól meg lehet majd csinálni.
2024. jan. 20. 23:12
35/35 A kérdező kommentje:
Több millió forint.
3-4 kb.
2024. jan. 24. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!