Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet elfogadni hogy...

Hogy lehet elfogadni hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hiába mondják hogy a belső számít, engem egyszerűen akkor is rettenetesen zavar hogy nem lehetek szép... A belső tulajdonságaimmal úgy gondolom nincs baj, kedves, empatikus, nyugodt lány vagyok, szinte lehetetlen összeveszni velem és mindenkihez van egy-két jó szavam, szeretnék mindenkit elfogadni és szeretni és jól bánni velük. Esetleg akik sorstársak: mennyi idő volt és hogyan értétek el hogy ne fókuszáljatok az előnytelen külsőtökre?

2023. okt. 23. 23:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
50%

Én is csúnyának látom az arcom, de ezen "segített" az is, hogy gimiben is mindig azt mondták a többiek, én vagyok a legcsúnyább. Iszonyú önbizalomhiányom van. Utálom a tükröt, a visszatüköződő felületeket, a fényképeket. Nehogy lássam magam.

Szalagavató előtt elmentem sminkeshez. Mikor meglátott smink nélkül, azt mondta hirtelen, hogy úristen de gyönyörű vagy. A párom is mindig dicsér, hogy mennyire tetszem neki.

A szépség szubjektív. Bár én iszonyat rondának látom magam.

Lehet segítene ezen ha sminkelnék, csak béna vagyok hozzá.

N

A kérdésedre a válasz: nem tudom elfogadni a külsőm.

2023. okt. 24. 15:54
 22/35 A kérdező kommentje:
20: mondjuk ezt pont családtagok jegyezték meg hogy felszedtem pár kilót, velük meg még együtt élek, sajnos muszáj hallgatnom...
2023. okt. 24. 18:02
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Kislány, nem te vagy csúnya az aki mondja neked.
2023. okt. 24. 19:11
 24/35 anonim ***** válasza:
Felszedtél (akkor, azóta meg leadtál) néhány kilót. És? És akkor csúnya vagy? Amúgy meg nem kell bántó emberekkel élni, külön kell költözni.
2023. okt. 24. 19:42
 25/35 anonim ***** válasza:
51%

Nézzél ilyen kikerázós műsorokat a tv-ben vagy neten, rengeteget lehet tanulni belőlük. Nem is tudom melyik csatornán volt egy brit sorozat (asszem az volt a címe, hogy 10 év 10 nap alatt), hogy kb. ilyen 50-60 éves vén csotrogány ráncos bocskor boszorkányokat meg öregasszonyokat úgy kikeráztak, hogy tök jó milfek lettek belőlük. Egy kis vakolás ide, egy kis vakolás oda, jó haj, jó ruci, egy kis szolid de szép köröm, klassz kiegészítők, rendbe tették a bőrüket meg a fogaikat azt' tényleg egész jól néztek ki utána. Tanulj meg jól sminkelni, egy jó smink a legrondább csajokat is 3 polccal magasabbra helyezi. Nézz ilyen sminkes before - after képeket, az önbizalmat ad. Bármilyen ronda csajt ki lehet kerázni fullosra.

[link]

[link]

[link]

2023. okt. 25. 11:51
 26/35 A kérdező kommentje:
Járok körmöshöz, fodrászhoz rendszeresen, minden nap sminkelek. De ha meg erősebb sminket tettem fel (tehát nem csak szemceruza, szempillaspirál meg szemöldökpor) azért is le lettem szólva hogy miért van rajtam ennyi vakolat 🙃 de ezek olyan dolgok amik nem különösebben változtatnak az arc struktúráján
2023. okt. 25. 12:21
 27/35 anonim ***** válasza:
74%

"azért is le lettem szólva hogy miért van rajtam ennyi vakolat 🙃"

Mondd azt nekik erélyesen, hogy "Azért, mert ronda vagyok, cseszd meg!!!" 😄

Na de végtére is az a lényeg, hogy te elfogadd önmagad, olyannak szeresd magad, amilyen vagy, a többiekre meg 💩ni nagyívben. 😊

2023. okt. 25. 12:45
 28/35 anonim ***** válasza:
47%
Reménytelen vagy! Mi az a másik probléma, amivel a pszichológushoz jársz (hatástalanul)? Neked nem a külsőddel van bajod, hanem önmagaddal úgy, ahogy vagy.
2023. okt. 25. 17:15
 29/35 anonim ***** válasza:
olyan kíváncsi lettem réd gondolom fotót nem szívesen küldenél?
2023. okt. 27. 18:12
 30/35 anonim ***** válasza:
41%

Őszinte leszek ronda incelként, kegyetlenül őszinte!

SEHOGY!

Próbálj rajta változtatni, gyűjts plasztikai műtétekre. Sajnos mára minden lett a kinézet. Bennem csak az tartja a lelket, hogy műtétekkel lehetek szebb.

2024. jan. 10. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!