Hogyan tudnám elfogadni saját magam, szeretni a saját testem?
Sajnos szerintem nekem is ez van, bár sosem diagnosztizálták. Anyukámnak is és az ő ágán több nőnek is ilyen kicsit púpos a háta, emiatt kidülledő a nyaka elöl. Sajnos én látom, hogy a kislányomnak is lesz ilyen problémája, most 7,5 éves. Járatom balettra, de tartok tőle, hogy ez kevés lesz.
Nagyon megkeserítette az életemet, rettenetesen szégyelltem a hátamat tinédzser korom óta és soha nem is tudtam olyan szexi ruhákat hordani, mint mások. A fürdőruha is kész rémálom volt, emiatt hiába mondják, hogy az úszás hasznos. Lelkileg tönkretett az egész.
Nagyon sovány voltam, valószínű a gyenge izmoknak is van köze a betegség kialakulásához. Szülés óta, amióta nem vagyok olyan végletesen sovány, már a hátam sem tűnik annyira púposnak.
Összességében véve egyébként szép nő lett belőlem, a kislányom pedig ragyogó szépség. A férfiakat soha nem zavarta igazán, engem annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!