Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet elfogadni hogy...

Hogy lehet elfogadni hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hiába mondják hogy a belső számít, engem egyszerűen akkor is rettenetesen zavar hogy nem lehetek szép... A belső tulajdonságaimmal úgy gondolom nincs baj, kedves, empatikus, nyugodt lány vagyok, szinte lehetetlen összeveszni velem és mindenkihez van egy-két jó szavam, szeretnék mindenkit elfogadni és szeretni és jól bánni velük. Esetleg akik sorstársak: mennyi idő volt és hogyan értétek el hogy ne fókuszáljatok az előnytelen külsőtökre?

2023. okt. 23. 23:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
31%

Bocsi, de olyan nehéz elhinnem az itteni emberekről, hogy csúnyák.. a legtöbbjük csak hangoztatja, de ha meg képet küld, kiderül, hgoy semmi gond nincs vele.

Szóval a kérdés megválaszolásához... be tudnád mutatni hogy nézel i? Akár privátba.

Nyugi, ha csúnyának tartalak, meg fogom mondani, én osztán nem foglak pátyolgatni. És akkor ennek tükrében mondok választ.

Meg nem tartalak annak, azt is megmondom. És akkor annak tükrében mondok választ.

2023. okt. 23. 23:21
 2/35 anonim ***** válasza:
25%
A csúnya lányoknak is van ordenáré belsőjük, csak jól titkolják (még maguk elől is). A látszat néha csal.
2023. okt. 23. 23:24
 3/35 anonim ***** válasza:
50%
Honnan veszed, hogy csúnya vagy? Extrém ritka a kifejezetten csúnya ember, a döntő többség átlagos. De még a csúnya is tud magán javítani testmozgással, hozzá illő öltözködéssel, sminkkel, és mosollyal. A mosolygó ember nem lehet csúnya.
2023. okt. 23. 23:46
 4/35 anonim ***** válasza:
89%
Alkatoddal vagy elakadva? Arcra nem vagy elégedett magaddal? Picit írj több információt légyszives
2023. okt. 23. 23:46
 5/35 anonim ***** válasza:
34%
Sok mindenen lehet ám változtatni is, hogy az ember vonzóbb legyen. Küldj egy képet, és segítek!
2023. okt. 24. 00:01
 6/35 anonim ***** válasza:
89%

pár tipp:

-személyiség

Hidd el, nagyon sok olyan srác van, akinek az elején nem tetszenél, de a személyiségeddel eléred, hogy vonzódjanak hozzád. A személyiség fejlesztése legyen az első amit elkezdesz.

És hiába vannak jó tulajdonságaid, mindig van hova fejlődni.

-kezdj el edzeni

Egy vonzó fizikum, egy jó személyiséggel rengeteget tud dobni. Plusz öltözködj jól, mutass magabiztosságot. Ha nem is vagy az, a testbeszédeddel tudat alatt el tudod hitetni a másikkal. Az arcod elfogadni nehéz, de muszáj. Ez egy olyan dolog, amin nem tudsz változtatni. Vagy elfogadod, vagy szenvedsz.

#1 válaszoló, a szépség szubjektív. Hiába néz ki szerinted jól/rosszul, mások megint másképp látják ők. Persze vannak objektívabban csúnya emberek, akik 10ből 9 ember szerint csúnya. De akkor is ott van az a 1 ember, aki szerint szép. Tehát kérdező nincs olyan, hogy senkinek sem tetszel. És az is lehet, hogy csak te látod magad csúnyának.

2023. okt. 24. 00:41
 7/35 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem moss hajat. Én olyankor mindig megszépülök, csak olyan unalmas 3 naponta mosni.
2023. okt. 24. 02:20
 8/35 anonim ***** válasza:
13%
A tested nem a személyiséged része, nem ad hozzád, nem csinál veled semmi. 200 év múlva rég másik tested lesz, akár többször is, de a te értékeid akkor is benned lesznek, mert a részed. Nem vagy ettől se rosszul, se jól. Nem vagy ettől se sikeresebb, se kevésbé. Konkrétan semmit sem csinál az, hogy a tested mennyire "szép".
2023. okt. 24. 04:12
 9/35 A kérdező kommentje:

4: inkább arc. Annyira gyenge (vagy nem is tudom hogy mondják ezt) az állkapocs vonalam hogy hiába nem vagyok túlsúlyos (173cm-57kg) így is van tokám csinálhatok bármit, de ha nem is lenne akkor is hülyén néz ki az a rész. Illetve az orrnyergemen van egy rohadt nagy csont pukli, és 20 éves korom ellenére már most ráncos a homlokom és a szemkörnyékem. Illetve a bőröm is nagyon fehér, így minden legkisebb bőrhiba is látszik rajtam.

Ezek olyan dolgok amiken nem egyszerűen változtat az ember.

Régebben a testemmel is sok bajom volt de lefogytam 13 kilót és már jobban érzem magam, bár ott is van amin nem lehet változás pl széles csípőcsont, kis mell (illetve ezen lehet változtatni de nincs rá pénzem).

7: amúgy igazad van, tényleg jobban érzem magam egy fokkal hajmosás után 😆 csak sajnos ez nem elég

8: bár nem ad hozzám semmit, azért az emberek akkor is ítélnek külső alapján, és ezzel nincs is gond, nem hibáztatom őket.

6: egyébként van párom, de szavaiból sokszor az jön le hogy ő se tart szépnek, csak a belső miatt van velem. (Hogy értsd olyanokat mond: senki nem tökéletes, a belső a fontos, nem mindenki lehet 10/10, stb hasonló kijelentések, míg azt hogy szép vagyok egyszer se mondta. Természetesen örülök, hogy a belsőmet szépnek tartja, de azért kicsit elszomorít hogy a külsőmet nem)

2023. okt. 24. 08:43
 10/35 anonim ***** válasza:
42%
Ahogy sejtettem. Testképzavar. Menj pszichológushoz.
2023. okt. 24. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!