Képtelen vagyok elfogadni, hogy ennyire ocsmány és visszataszító külsővel rendelkezem. Mit tegyek?
Esetleg a Manna szappan családból próbálj ki egy-kettőt.
Aloe verás termékeknek nézz utána.
De lehet,hogy inkább vmi hormonális dolog áll e mögött és ki kéne vizsgáltatni. Most,hogy itt a nyár azt javaslom,hogy napozz sokat,a nap rengeteget segít!!
Ezt meg tényleg ki fogod nőni. Egy barátnőm is nagyon pattis volt meg mindent aztán hiába használt rá bármit nem hatott,nem sminkelte magát,mert csak rosszabb volt tőle gimi végére szinte sima lett az arca,pedig sima arc lemosó szereket használt minden nap.
Komoly komplexusaid lesznek,ha így folytatod.
Tini vagy,hidd el,el fognak múlni!
És nyugodtan használhatsz enyhébb sminket.
Nem mások miatt,hanem magadért,hogy te se így lásd magad,ahogy most.
"miért, akkor mi lenne, ha szépnek látnának? Akkor nem sírnál itt, hogy téged senki nem fog szeretni."
Lehet, hogy hülyeség, hogy nem sminkelek, de egyszerűen nem akarok azzal a tudattal élni, hogy csak addig szeretnek, ameddig smink van rajtam, és senki nem látja, hogy hogy nézek ki igazából, de ha megtudnák, hogy milyen a fejem smink nélkül, akkor meg elítélnének. Akkor inkább ne fogadjon el senki. Meg az alapozótól amúgy is pattanásosabb leszek...
szépség tanácsot nem tudok adni de elfog múlni szerintem.
Addig meg ne gyötörd magad minél boldogabb vagy annál szebb leszel szerintem minden jót
Napozás és a szolárium az segít,hidd el :) Nekem nyáron mikor napozok akkor a legszebb az arcom :)
14 vagy, majd 18 éves korod körül kb tuti eltűnik,de idő kell neki. Gimis osztálytársam 3.ig nagyon csúnya piros,pattanásos miteszeres volt az arca..hát csúnya volt tényleg...de nem ő,csak az arca. Ő semmi sminket nem rakott...minden reggel és este, lemosta arclemosóval,majd toniccal majd arc ápolóval. Kozmetikushoz járt havi 1x arc kezelésen. Aztán egyszer csak eltűnt neki..19 lehetett mikor ilyen volt az arca,most 22 éves...és makulátlan a bőre!!!
pontosan átérzem amin keresztülmész! én is pont ugyanígy voltam/vagyok, igaz azóta már rengeteget javult a helyzet. én most 15/L vagyok, de amikor 14,13 voltam, szörnyű volt. nekem a kozmetikusi bőrcsiszolások lassacskán sokat segítettek, vagy kozmetikus is csinálhat neked ilyen gyümölcssavas hámlasztó pakolást, de a részletekért majd kérdezd meg őt, mert asszem ezek inkább télen ajánlottak amikor nincs napsütés. :)
de a lényeg az, hogy ne aggódj, garantálom hogy hamarosan javulni fog! a foltok, ha nem jönnek ki rájuk újabb pattanások, hónapról hónapra javulni fognak.
nekem sajnos elég durva hegeim vannak :( de az enyhébb foltok tényleg eltűnnek 1-2 hónapon belül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!