Képtelen vagyok elfogadni, hogy ennyire ocsmány és visszataszító külsővel rendelkezem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Egyszerűen annyira hányingerkeltő a külsőm, hogy még a saját szüleim előtt is szégyenkeznem kell miatta. Régen nagyon durván pattanásos voltam, ami miatt az egész homlokom és az állam tele van undorító, hányingerkeltő sötét foltokkal, amik soha nem fognak eltűnni, hiába használok rá bármit. AHA hámlasztót használok egy hónapja, meg egy C vitaminos szérumot is fogok rendelni rá, de úgysem használ, ilyen sok sötét foltot nem lehet eltüntetni. Az állam tele van fehér mitesszerekkel, és még pár pattanásom is van. Egyszerűen annyira szégyellem magam a külsőm miatt, hogy már az utcára sem merek kimenni. Sminkelni nem akarom magam, mert akkor azt fogják hinni az emberek, hogy szép vagyok, és nem akarom, hogy olyannak lássanak, amilyen nem vagyok. Akkor már inkább elviselem, hogy elítélnek. Bőrgyógyásznál már voltam, azt mondta, hogy a foltokkal nem lehet mit kezdeni, majd valamikor egyszer sok év múlva elmúlnak. Kozmetikushoz is jártam sokáig, de semmit sem ért. De én nem bírok még évekig ilyen fejjel élni, egyszerűen már elegem van az egészből. Nem találkozhatok a barátaimmal, mert ők tökéletes bőrűek, és valószínűleg undorodnak tőlem. Nem mehetek edzésre, mert ott össze kell fognom a hajam, és úgy még gusztustalanabbul nézek ki. Ilyen fejjel valószínűleg barátom sem lesz soha.. Mit tegyek? Ez így nem élet, hogy egész nap ki sem mehetek a szobámból, mert mindenkit taszít a külsőm. Egész nap csak ezen gondolkozom, hogy mennyire ronda vagyok, és emiatt nem tudok semmit sem csinálni. Szerintetek mit tegyek? Próbáljam meg elfogadni magam valahogy, vagy kerüljem el továbbra is az embereket?2015. júl. 10. 12:07
11/11 anonim válasza:
Nekem is pattanásos volt az arcom nagyon.Néha még mindig vannak pattanásaim de már nem olyan durva csak 1-2 van.De ez ellen lehet tenni ettõl még nem vagy csunya.Krémekkel.arclemosoval.arctonikokkal lehet segiteni idõvel elmulik.Esetleg bõrgyògyász segítségét lehet kérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!