Mióta divat hogy puszilgatják egymást a fiúk?
Figyelt kérdés
A fiu ismerőseim mindig kézfogással vagy ilyesmivel köszöntek egymásnak, mostanában egyre többször látom hogy a fiuk találkozáskor puszit adnak egymásnak. És nem tudom hát számomra ez eléggé furcsa. Igazábol elég b*zisnak tünnek ahogy puszilgatják egymást. Ja és facebookon is látom hogy egyre többször a fiúk szivecskéket irnak egymásnak meg ilyeneket hogy puszikaah ^-^ Hááát nekem ez elég fura és új még ha egy lánynak küldik a szivecskéket meg a nyálas szövegüket az úgy oké na de egymásnak... szerintem kicsit gáz. én nem találkoztam ilyesmivel az előző osztályomban a fiúk fiusak voltak nem ilyenek... Nem tom ki hogy van ezzel de szerintem eléggé b*zis... Más is vett észre ilyet? Nektek mi a véleményetek erről? 15/L2014. márc. 9. 17:20
1/12 anonim válasza:
én még nem találkoztam ilyesmivel a fiúismerőseimnek nincs az a pénz amiért ezt csinálják
2/12 anonim válasza:
Igazad van Kedves Kérdező! Már egyre kevesebb a férfias fiú.
3/12 anonim válasza:
" ha egy lánynak küldik a szivecskéket meg a nyálas szövegüket az úgy oké"
Őszintén? Szerintem ez sem oké. 10 éve voltam 15, de a mostani fiúcskákhoz képest... mások voltunk, nem is kicsit.
4/12 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló örülj neki, elég irritáló! Utolsó, hát inkább a lányoknak küldjék mint egymásnak... Amugy köszi a válaszokat! :D
2014. márc. 9. 18:13
5/12 anonim válasza:
Mikor még középsuliba jártam, szünetekben ültünk a folyosón, és ugye a különböző osztályok külön kis csoportokban álldogáltak-üldögéltek. Egyszer csak megérkezett egy gyerek. Náthás volt de olyan szinten, hogy szó szerint nem volt hangja és beszélni is csak suttogva bírt, de szegény elég vicces volt. Szakadtak a nevetéstől rajta, de ő is saját magán :) Csak erre figyeltünk fel mi is. Ahogy megérkezett a két haverjával együtt a barátaihoz, voltak fiúk is lányok is, ugye a lányoknak puszit adtak, (kivéve a náthásat(, és azt gondolta volna az ember, hogy a fiúkkal majd lekezelnek. Egy fenéket! :D Azoknak is puszit adtak :D A náthás fiú persze kimaradt az egészből, csak nevetett szerencsétlen, a lányoknak, de még a fiúknak is puszit küldött, de az a hang amit kiadott mikor nevetett, mert szerencsétlen úgy be volt rekedve, hogy nevetni is alig bírt :) Mi meg olyan pofát bevágtunk, le voltunk döbbenve, hogy ez most a divat, puszika a fiúknak is egymás között? :)
6/12 A kérdező kommentje:
Hát én is eléggé ledöbbenten amikor láttam hogy az osztálytársam úgy köszönt el a haverjátol hogy puszit adtak egymásnak, belőle nem néztem volna ki, de úgy tünik egyre több fiú átveszi ezt a szokást...
2014. márc. 9. 20:55
7/12 anonim válasza:
2. vagyok. Nekem vannak fiú unokatestvéreim, akikkel puszival üdvözöljük egymást, de pl. az unokanővérem férjével csak kezet fogunk. Fiú barátot soha nem puszilnék meg. Szívecskéket meg pláne nem küldenék neki.
8/12 anonim válasza:
Megint a 2. vagyok. A testvéremmel aki fiú, ( én is az vagyok. ) szintén puszival üdvözöljük egymást.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát rokonoknál más a helyzet, de nálunk ugy puszilkodnak hogy alig ismerik egymást
2014. márc. 10. 15:10
10/12 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy ez főleg a romáknál szokás. Az én iskolámban egy fiú se köszön fiúnak puszival. Még azt is kiröhögik, akinek gyenge, túl laza a kézfogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!