Hogy lehet elfogadni hogy csúnya vagyok?
Járok pszichológushoz, de ő se mondta hogy testképzavarom lenne, más problémával kezel pedig ezt neki is elmondtam természetesen mennyire elégedetlen vagyok a külsőmmel.
Sminkelni szoktam, bár a mindennapokban nem olyan erősen, de 0 sminkben ki se lépnék a házból.
12: ezt hogy érted? Hogy esetleg attól fél ha megdicsér "öntudatra ébredek" és elhagyom mert elkezdek pasizni hogy rájövök szép vagyok és ezt kihasználom?
Nem tudom, én pl szeretem az egyedi arcocskákat, a sablonos arcokat meg unalmasnak tartom.
Egy nőnek a popsija legyen szép, akit kedvelek annak az arcát automatikusan szépnek fogom tartani.
Ez a hozzá állás a pasidtól nem túl bölcs, én mondjuk nem hiszem hogy nárcisztikus/manipulatív lenne, inkább csak simán balf...sz. Semennyire nem ért a nőkhöz szegény :)
A manipulatívok azt mondanák hogy ha mások nem is, de én elfogadlak olyannak amilyen vagy. Úgy csökkentenék az önbizalmad hogy közben növeljék a függőséged tőlük.
Amiket tanácsoltak azok nagyon jók, szerencsédre okosak válaszoltak neked itt jobbára. Szerintem is eddz, (azért ne túlzásba) ha nincs is szükséged rá akkor is jót tesz, mert amit kemény munkával érsz el azt te magad is sokkal többre fogod becsülni mint ami van magától. És az egészségednek is jót tesz.
"ha mások nem is, de én elfogadlak olyannak amilyen vagy. Úgy csökkentenék az önbizalmad hogy közben növeljék a függőséged tőlük."
Végülis ezt jelenti az hogy szereti a belsőt, a külső meg sincs említve, vagyis meg van említve kb így hogy szeretlek a külsőd ellenére.
Lehet hogy attól fél otthagyod ha rájössz hogy szép vagy. Amúgy ő jó pasinak tartja magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!