Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet elfogadni hogy...

Hogy lehet elfogadni hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hiába mondják hogy a belső számít, engem egyszerűen akkor is rettenetesen zavar hogy nem lehetek szép... A belső tulajdonságaimmal úgy gondolom nincs baj, kedves, empatikus, nyugodt lány vagyok, szinte lehetetlen összeveszni velem és mindenkihez van egy-két jó szavam, szeretnék mindenkit elfogadni és szeretni és jól bánni velük. Esetleg akik sorstársak: mennyi idő volt és hogyan értétek el hogy ne fókuszáljatok az előnytelen külsőtökre?

2023. okt. 23. 23:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Eddz, sminkelj stb.. ugyis csak par ev es jon a kozepkor 😀
2023. okt. 24. 10:49
 12/35 anonim ***** válasza:
58%
A párod elég rabszolgasorban tart ezzel. Miért ha megdicsérne mi lenne, otthagynád lehet attól fél. Pedig kb annyin múlna az egész hogy néha megdicsérné a külsődet is, ne már hogy nem talál rajtad szépet. Manipulál szerintem, és rossz sorban tart.
2023. okt. 24. 10:49
 13/35 A kérdező kommentje:

Járok pszichológushoz, de ő se mondta hogy testképzavarom lenne, más problémával kezel pedig ezt neki is elmondtam természetesen mennyire elégedetlen vagyok a külsőmmel.

Sminkelni szoktam, bár a mindennapokban nem olyan erősen, de 0 sminkben ki se lépnék a házból.

12: ezt hogy érted? Hogy esetleg attól fél ha megdicsér "öntudatra ébredek" és elhagyom mert elkezdek pasizni hogy rájövök szép vagyok és ezt kihasználom?

2023. okt. 24. 11:06
 14/35 anonim ***** válasza:
13, a pszichológus nem is fog minden egyes kórképet az orrodra kötni, nomeg lehet, hogy ez csak egy másik pszichés probléma hozadéka. Merthát nem meglepő módon a testképzavar szinte mindig párban áll alacsony önértékeléssel is. Például.
2023. okt. 24. 11:16
 15/35 Shaddark ***** válasza:

Nem tudom, én pl szeretem az egyedi arcocskákat, a sablonos arcokat meg unalmasnak tartom.

Egy nőnek a popsija legyen szép, akit kedvelek annak az arcát automatikusan szépnek fogom tartani.

Ez a hozzá állás a pasidtól nem túl bölcs, én mondjuk nem hiszem hogy nárcisztikus/manipulatív lenne, inkább csak simán balf...sz. Semennyire nem ért a nőkhöz szegény :)

A manipulatívok azt mondanák hogy ha mások nem is, de én elfogadlak olyannak amilyen vagy. Úgy csökkentenék az önbizalmad hogy közben növeljék a függőséged tőlük.

Amiket tanácsoltak azok nagyon jók, szerencsédre okosak válaszoltak neked itt jobbára. Szerintem is eddz, (azért ne túlzásba) ha nincs is szükséged rá akkor is jót tesz, mert amit kemény munkával érsz el azt te magad is sokkal többre fogod becsülni mint ami van magától. És az egészségednek is jót tesz.

2023. okt. 24. 11:56
 16/35 anonim ***** válasza:

"ha mások nem is, de én elfogadlak olyannak amilyen vagy. Úgy csökkentenék az önbizalmad hogy közben növeljék a függőséged tőlük."

Végülis ezt jelenti az hogy szereti a belsőt, a külső meg sincs említve, vagyis meg van említve kb így hogy szeretlek a külsőd ellenére.

Lehet hogy attól fél otthagyod ha rájössz hogy szép vagy. Amúgy ő jó pasinak tartja magát?

2023. okt. 24. 12:25
 17/35 A kérdező kommentje:
16: igen, annak tartja, de nem tudom hogy valóban, vagy neki sincs rendben az önbizalma és így próbálja leplezni, hogy ezt mondja
2023. okt. 24. 12:41
 18/35 anonim ***** válasza:
Nem vagy túlsúlyos? Konkrétan girhes vagy! Attól vagy ronda! Szedj fel 10 kilót, mindjárt szép leszel. A pszichológusnak meg csak elégedetlenkedj, mert amiről nem tud, abban nem tud segíteni.
2023. okt. 24. 14:48
 19/35 A kérdező kommentje:
Pont azért fogytam le ennyire mert megjegyzéseket kaptam arra hogy eléggé meghíztam, mivel életem legnagyobb részében nagyon vékony voltam. Annyira meg nem megy ez könnyen, azóta nem tudok olyan sokat enni, szóval biztos nem leszek megint 70 kiló.
2023. okt. 24. 15:15
 20/35 anonim ***** válasza:
Nem kell 70, de kell 65. Ne gonosz emberek felelőtlen kötözködései szerint alakítsd az életedet, mert az a tied, nekik nincs közük hozzá. Válogasd meg a társaságodat.
2023. okt. 24. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!