Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan van egyeseknek ilyen...

Honnan van egyeseknek ilyen hatalmas önbizalma?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy voltatok-e már hasonló helyzetben, hogy azt látjátok, hogy van egy személy, aki kívülről nézve semmi extra, mégis olyan hatalmas önbizalommal él, mintha ő lenne a legszebb, legjobb. Az ilyen embernek soha nem jut eszébe, hogy mondjuk másokhoz hasonlítgassa magát, vagy felmerüljön benne a gondolat, hogy őt meg lehet csalni. És a legszebb, hogy a környezete is elhiszi ezt róla, hogy ő tényleg szuper, és gyönyörű. Én mindig rácsodálkozom az ilyen emberekre és kíváncsi vagyok, hogy mi a titok? Én egész életemben szorongtam, hasonlítgattam magam másokhoz, a hibáimat szörnyűnek éreztem. Folyton elégedetlen voltam magammal, pedig visszanézve a fiatalabb kori képeimet, nemhogy átlagos, de szerintem kifejezetten szép voltam. Mások pedig bőven átlagos külsővel sokkal sikeresebbek a magánéletükben.
2023. okt. 18. 10:27
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

18

Ezeket az eredeti kérdésből másoltam ki, amit te magad írtál 😀

Istenem, még mindig elcsodálkozom, hogy mennyi agysebész van ezen a világon.

Mindenesetre legalább igazoltad, hogy tényleg ez az egy dolog ami érdekel. A külsőségek. Mivel ezen az oldalon nem tudsz senkit kalapokba osztani a külsejük alapján, így mindenkit trollnak nevezel, akinek az intelligenciája tovább ér annál, hogy ki hogy néz ki és mi számít előnytelen képnek. A tied eddig ér.

A jóisten mentse meg az összes férfitársamat az ilyen szatyorban élő ki hogy néz ki nőktől, nem vagyunk ki felnőve a Miss Tökéletes Kritikus szintjéhez.

2023. okt. 18. 12:51
 22/53 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a válaszokat az első oldalon is azok írták, akik a másodikon. A 9-es kommentedben viszont te magad mutattad ki, hogy mennyire nem tudsz frusztrációt viselni. Hogy valaki mélyebben belelát a problémádba, amibe te nem, hiszen azért írsz ki kérdést. És csodálkoztál utána. Mit vársz, komolyan?
2023. okt. 18. 12:54
 23/53 anonim ***** válasza:
És én meg erre írtam, hogy naná, hogy egyszerűbb ilyenkor a másikat kikiáltani agresszornak, lesöpörni, az megvan 10 másodperc alatt, mint magadba nézni és értelmezni, hogy mire is írták ezt. Mert ugye félsz attól, ami benned van. Ott vannak a mondataid többször idézve a válaszolóktól.
2023. okt. 18. 12:57
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

A titok az... hogy nem beteg az illető.

A szorongás egy pszichés betegség. Ha kigyógyulsz belőle, majd te is rendelkezel annyi önbizalommal, hogy ne hasonlítgasd magad másokhoz.

2023. okt. 18. 12:59
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Az egészséges psziché nem foglalkozik más rávetített frusztrációival. Kiteszi a képet akkor is, ha másoknak nem tetszik. Ez az önbizalom. Mert nem az ő dolga, ha a másiknak nem tetszik. Annak kell dolgoznia magán akinek nem tetszik.
2023. okt. 18. 13:03
 26/53 anonim ***** válasza:

Nekem se tetszik, ahogyan a kérdező reagál, de az se segít, ha így kioktatjuk. Nyilván azért estek neki rosszul a felszínes, meg a kritikus jelzők, mert alapvetően idegen a személyiségétől és akár tudatosan/tudat alatt küzd ellene. Ez abból ered, hogy felvett pár rossz szülői mintát és nem sikerült még ledobnia magáról, ilyen a legtöbb embernek van.

Egyébként meg mély lélektani kérdésekben nem a gyakorihoz kell nyúlni, attól még, mert van rá lehetőség, hanem pszichológus! Különben csak felb@szod magad, Kérdező a válaszolók stílusán, akkor is, ha némi igazságot tartalmaz és elvileg építkezned kéne belőle (nem tartom az összes választ jónak, de a legtöbben van igazság a stílus ellenére).

2023. okt. 18. 13:05
 27/53 anonim ***** válasza:
55%

24es vagyok

Én nem tudom minek mentek bele a kérdező személyének és pszichéjének boncolgatásába, teljesen fölösleges, a kérdés enélkül is megválasozlható. Sőt, tulajdonképpen egyáltalán nem tartozik a kérdéshez az, hogy ő milyen ember.

2023. okt. 18. 13:08
 28/53 anonim ***** válasza:
0%

Ez a mai szülők miatt van, akik kiskoruktól kezdve úgy kezelik a gyereket, mint egy kiskirályt/lányt, így nem csoda, hogy azt hiszik magunkról, hogy a Passzát-szél is az ő fenekükből fúj, a Nap miattuk kel fel, az emberek az ő csodálatukért élnek stb..

Pedig ez a gyerek is csak 1 a 10 Millió magyarból, de a szülők egész gyerekkorukban különlegesnek kezelik, kiszolgálják őket, ennek meg is van az eredménye. Szomorú amúgy, de nem kell aggódni, az élet majd helyreteszi őket.

2023. okt. 18. 13:21
 29/53 A kérdező kommentje:

27- nagyon köszönöm a válaszod, neked sikerült megérteni a kérdést :) Egyáltalán nem kértem a pszichém és személyiségem boncolgatását és találgatást, hogy én milyen ember lehetek, erre valóban ott van a pszichológus, nem itt akarok segítséget kapni e tekintetben.

Egyébiránt, aki ilyen leminősítő jelzőkkel lát el ismeretlenül másokat csak azért, mert egy neki nem tetsző kérdést írt ki és aztán még kontráz is, annak saját magán is el kellene gondolkodnia.

2023. okt. 18. 13:25
 30/53 anonim ***** válasza:

27

Nézd meg a 13-as válaszom, teljesen normális. Az ő reakciója rögtön támadás volt, mert tele van frusztrációval.

Majd a 29-es válaszában arról ír miután trollnak hívta azokat, akik számára nem simogató választ adtak, hogy "aki leminősítő jelzőkkel lát el ismeretlenül másokat".... amit ő megtett 2 oldallal korábban.

A pszichológus is ugyanezeket fogja neki elmondani, mert semmiből nem áll az élete, csak hogy ki hogy néz ki. Mindenki normálisan válaszolt, ő volt az aki rögtön elkezdett puffogni, aki nem azt írta ami számára megfelelő válasz.

Szóval mások kritizálása rettentően jól megy neki, de az önkritikát hírből sem ismeri.

Szóval drága kérdező, nem kell senkinek boncolgatnia a személyiséged hogy te milyen ember lehetsz, mert 3 oldal után te bőven megmutattad, hogy milyen ember vagy.

Az élet pedig pontosan ezt igazolja vissza, ezért nincs senkid és ezért született meg ez a kérdésed is.

2023. okt. 18. 13:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!