Honnan van egyeseknek ilyen hatalmas önbizalma?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy voltatok-e már hasonló helyzetben, hogy azt látjátok, hogy van egy személy, aki kívülről nézve semmi extra, mégis olyan hatalmas önbizalommal él, mintha ő lenne a legszebb, legjobb. Az ilyen embernek soha nem jut eszébe, hogy mondjuk másokhoz hasonlítgassa magát, vagy felmerüljön benne a gondolat, hogy őt meg lehet csalni. És a legszebb, hogy a környezete is elhiszi ezt róla, hogy ő tényleg szuper, és gyönyörű. Én mindig rácsodálkozom az ilyen emberekre és kíváncsi vagyok, hogy mi a titok? Én egész életemben szorongtam, hasonlítgattam magam másokhoz, a hibáimat szörnyűnek éreztem. Folyton elégedetlen voltam magammal, pedig visszanézve a fiatalabb kori képeimet, nemhogy átlagos, de szerintem kifejezetten szép voltam. Mások pedig bőven átlagos külsővel sokkal sikeresebbek a magánéletükben.2023. okt. 18. 10:27
51/53 A kérdező kommentje:
50-köszi, végre egy konstruktív válasz :)
2023. okt. 19. 12:57
53/53 anonim válasza:
Vagy esetleg nem gondolat olvasók az emberek és azt kérdezd meg, amit tényleg akarsz. Meg fogalmazz rendesen és ne lepődj meg, ha pontosan azt értik az emberek, amit leírsz. Elvégre csak az 50. kérdésig sikerült kinyögnöd, hogy mi bajod...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!