Szerintetek melyik évek voltak a legjobbak?
A #2-es választ írót miért kellett lepontozni?
Már az is baj, ha valaki leírja, hogy szerinte melyik év volt számára a legjobb?
Istenem, hogy miért vannnak itt a GYK-n is primitívek úgy, mint a facebook csoportokban? 🤔
Ketteske, nyugodj meg a p, felpontoztalak
Nekem is jö évek voltak azok
Gyerünk toljuk a robottáncot
Nekem valamilyen tekintetben a gyerekkorom, pubertás előtt. Alapvetően a suliban kőkemény bullyingnak voltam kitéve, az ofő se szeretett. Otthon olykor szókimondó avagy csípős nyelvű voltam, nagyszülők neveltek, tekintélyelv, nem legyintettek rá, hogy gyereknyelv meg nem tanították meg, hogyan kellene illedelmesen, hanem leszidás, sőt, eleinte pofon.
Viszont jókat játszottam egyedül is, apumnál is, volt nyaralónk, ott játszópajtásom volt, bicaj, folyópart, utcán játék.
Aránylag nagy volt a család azon része, akikkel összejártunk mindig valami névnapra, szülinapra. Apumnak aranyos párja lett, vidékre költöztek, kutyájuk lett, tetszettek ezek a dolgok is.
Kb 1998-2005 között lehetett ilyen kisebb aranykor
Aztán rák, halálesetek, szakítások, nyaraló eladása...
Tinikor, ami nagyon rossz volt, mert auti vagyok hatalmas valószínűséggel.
A következő aranykor 2012-2015, a nappalis egyetemi éveim, könnyű szak volt, budapestiként bejárós voltam. Sport, önkénteskedések, barátok, ismerkedés, kapcsolat stb.
Utána a huszonéves időszak hátralevő része pokol. Rákos nagyszülő, gyász, egyedül maradás mindennel, szr munkahelyek, karrierváltás, munka, tanulás, kevés alvás háromszög, nulla magánélet, nulla ismerkedés, esti egyetem, még a covid alatt is túlterheltség a tanulással.
Most 30-asként már kezdenek jönni a testi nyűgök, krónikus betegségek eddig is voltak, de mostmár fájdalmak is pl, para az örökké egyedül maradástól stb.
De úgy mégis kezdek egyenesebbe jönni.
Nekem a 80-as évek második fele.
És a 90-es évek.
Nekem 2016-2019.
Gimis korom közepéről van szó, nagyjából. Igazából azért érzem ezeket a legjobbnak, mert akkor kezdtem végre nyitottabbá válni, érdeklődőbbé, kerestem egyre inkább a korombeliek társaságát. A szociális életem pörgött online és offline is, szüleimmel is rendszeresen járkáltunk mindenfelé, nyaralni is, valamint újra elkezdtem a gyerekkori sportom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!