Szerintetek melyik évek voltak a legjobbak?
Figyelt kérdés
Szerintem a 2014-2018 közötti periódus jó volt, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért :D2023. szept. 29. 20:53
1/19 Noren1989 válasza:
1885 és 1902 közt.
Azok a régi, szép idők!
2/19 anonim válasza:
A boldog 80asok.
Így még akár találatok is vannak rá. Az volt a háború utáni életszínvonal csúcsa, még a keleti blokkban is. Vagy nálunk legalábbis. Kelet németeknél nem biztos.
Nekem egyébként a 90es évek. Akkor voltam tizenéves, kinyílt a világ, szabályok alig...
Neked is valami hasonlóhoz kötődhet, azóta covid, háború, nem a legjobb időszak.
3/19 anonim válasza:
Bár, nem éltem benne, de talán az 1975-1990 közötti időszak. Volt középosztály, ha normálisan dolgoztál és viselkedtél a kutya nem zargatott. Persze, külföldre nehéz volt kijutni, de nagy átlagban jól tudtál élni, ha nem egy munkakerülő voltál.
5/19 anonim válasza:
Egyik sem volt kiemelkedő, mindegyikben volt bőven jó és rossz egyaránt.
8/19 anonim válasza:
Amikor huszonéves voltam. És ez a legtöbb emberre igaz. Nekem ez a kétezres évek vége, tízes évek eleje, pedig gazdaságilag ritka szar időszak volt, de velem akkor egy csomó dolog történt, ezért nekem az volt a legjobb időszak. Másnak meg más, a saját fiatal felnőttkora általában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!