Ennyire odavágja a személyiségét valakinek, ha bejön az élet?
Amíg nem volt egy adott helyzetben sikere addig együttérző, meg támogató volt, pozitív megjegyzésekkel stb.
Most bejöt tneki az élet. Nem kell semmi nagyra gondolni, nem nyert lottót, csak egy szál az életében megoldódni látszik.
Az illető olyan pökhendi lett, hogy csak lesek Az együttérzés támogatás sehol sincs, nincs "biztos neked is menni fog", helyette a magas lóról beszél, helyette "az nem ugy van ám, hogy csak..." van, meg kioktatás, meg jobban tudja, meg a másik ember maradék hitét is kioltja.
Mint a viccben, akinek ismerős, hogy az üstben "visszahúzza a többit". Nehogybugyanoda eljuthasson mint ő vagy neadjisten több legyen neki".
Komolyan ennyi egy ember???
Megoldódik valami az életében, és egy büdös bunkó paraszt lesz belőle, akinek most mar jár hogy belerúgjon a másikba???
Akkor így kivel érdemes végül is kapcsolódni? A szerencse az oldalára áll, amiért még örülnék is, mert nem sajnálom senkitől.
De akor körülötte midnenki azt kapja, hogy akkor innentől az ő s*ggét lehet nyalni?

4 Mert ha nem szeremcse kérdese akkor ez az egész így rendben van?
Akkor bárkivel bánhatok úgy mintha a s*ggemből húztam volna elő, mert en mi mindent véghezvittem?
Aztarohadt...Ezám az egóparti...
Ahogy a 2es írta, én senkinek nem vagyok hajlandó nyalni, FŐLEG ha elvárja, akarmiér tis nőtt meg alatta a paripa.
Lehet úgy is sikeresnek lenni meg elérni dolgokat, hogy nem lesz ekkora az arc tőle

Vannak akik nincsenek felkészülve, megérve a sikerre. Azokat széjjel kapja!
Nagyobb kudarc mint sikeresnek lenni! Amúgy van is ilyen hogy sikertől való félelem!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!