Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire odavágja a személyiség...

Ennyire odavágja a személyiségét valakinek, ha bejön az élet?

Figyelt kérdés

Amíg nem volt egy adott helyzetben sikere addig együttérző, meg támogató volt, pozitív megjegyzésekkel stb.

Most bejöt tneki az élet. Nem kell semmi nagyra gondolni, nem nyert lottót, csak egy szál az életében megoldódni látszik.

Az illető olyan pökhendi lett, hogy csak lesek Az együttérzés támogatás sehol sincs, nincs "biztos neked is menni fog", helyette a magas lóról beszél, helyette "az nem ugy van ám, hogy csak..." van, meg kioktatás, meg jobban tudja, meg a másik ember maradék hitét is kioltja.

Mint a viccben, akinek ismerős, hogy az üstben "visszahúzza a többit". Nehogybugyanoda eljuthasson mint ő vagy neadjisten több legyen neki".

Komolyan ennyi egy ember???

Megoldódik valami az életében, és egy büdös bunkó paraszt lesz belőle, akinek most mar jár hogy belerúgjon a másikba???

Akkor így kivel érdemes végül is kapcsolódni? A szerencse az oldalára áll, amiért még örülnék is, mert nem sajnálom senkitől.

De akor körülötte midnenki azt kapja, hogy akkor innentől az ő s*ggét lehet nyalni?

tegnap 16:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
he?
tegnap 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nyalni, de nem kell. Tiedet is lehetne, azt sem kell. Amúgy eddig is ilyen volt csak nem merte kimutatni. Most megnőtt alatta a paripa..
tegnap 16:35
 3/12 Senior Séf ***** válasza:
63%
Én a magam részéről nem tudtam szeretni azt az embert, aki pénzzel kitömve lettem.
tegnap 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem szerencse kérdése volt, legalább is én akkor viselkedtem így.
tegnap 16:44
 5/12 A kérdező kommentje:

4 Mert ha nem szeremcse kérdese akkor ez az egész így rendben van?

Akkor bárkivel bánhatok úgy mintha a s*ggemből húztam volna elő, mert en mi mindent véghezvittem?

Aztarohadt...Ezám az egóparti...

Ahogy a 2es írta, én senkinek nem vagyok hajlandó nyalni, FŐLEG ha elvárja, akarmiér tis nőtt meg alatta a paripa.

Lehet úgy is sikeresnek lenni meg elérni dolgokat, hogy nem lesz ekkora az arc tőle

tegnap 16:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy bejött az élet? Hányadik a világranglistán? Kikkel jár ebédelni? Ugye, nem a falu jegyzőjével? Tudod hány nagy ember él kis hazánkban? És hányan hiszik magukat nagynak? Nevess egy jót és nézz rá csodálkozva.
tegnap 16:53
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Te is úgy beszélsz mással, mint a kutyával.
tegnap 17:04
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Egészen pontosan miben merült ki nála ez a rád nézve negatív viselkedés?
tegnap 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Vannak akik nincsenek felkészülve, megérve a sikerre. Azokat széjjel kapja!

Nagyobb kudarc mint sikeresnek lenni! Amúgy van is ilyen hogy sikertől való félelem!

tegnap 18:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sikeresnek gondolom magam viszonylag (vagyis inkább egy siker ív elején vagyok, de ha nem változik semmi, akkor sikeres maradok) és vannak ilyen pillanatok, de alapvetően szerintem jobb a személyiségem most, mint pár éve, amikor nem voltam még sikeres, ilyen szempontból is. Bár én ezt annak tudom be, hogy felnőttem.
tegnap 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!