Ajj olyan nehéz változtatni a dolgokon és olyan könnyű csak panaszkodni. Megérdemlem a sorsomat?
Figyelt kérdés
tegnap 15:10
3/19 anonim 

válasza:

Megérdemled a sorsodat, mert mindenki a maga szerencséjének kovácsa. :)
4/19 anonim 

válasza:

teszel folyamatosan azért, hogy jobb legyen? ha nem, akkor megérdemled a sorsod.
5/19 Senior Séf 

válasza:

Teljesen mindegy, hogy megérdemled-e, a lényeg, hogy innentől te vagy felelős a sorsod alakulásáért.
6/19 A kérdező kommentje:
Na hát két pofont kaptam, egyiket jószándékból. Másikat igazságérzetből. Csak tanulok majd valamelyikből
tegnap 15:50
7/19 anonim 

válasza:

Neked mi a jó abban, hogy akarsz beszélgetni, hogy a másiknak halvány segédfogalma ne legyen arról, hogy te miről beszélsz? Mert nekünk semmi. De ez az álnaiv önsajnáltatás marhára nem szimpatikus.
Nincs sors, az életedet te szervezed.
8/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a beszélgetésben. Bár itt csak azt lehet. Talán mégsem..
Elakadásom adott. De felfedni nem akarom. Közhelyekben sem hiszek, mégis kiírtam a kérdésem. Na most mivan?
tegnap 16:01
9/19 anonim 

válasza:

Az van, hogy értelmetlen kérdéssel rabolod az időnket, meg a sajátodat is. Se nekünk (szórakozás, segítés), se neked (problémamegoldás) nincs belőle hasznunk.
10/19 A kérdező kommentje:
Értem.. hát a kérdést törölni már nem tudom. :| remélem azért megszokjátok jelenlétem. :D bannolásig még maradok.
tegnap 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!