Hogy egy tánc bonyolult (vagy nem) honnan lehet ezt tudni, akár csak sejteni? Pl. magyar néptánc(ok - hisz rengeteg fajta van) mennyire nehéz/közepes/könnyű egy argentin tangóhoz viszonyítva? Vagy bécsi keringőhöz? Vagy jive a néptánchoz? Ilyesmi.
Figyelt kérdés
Én még csupán keveset/kevésszer táncoltam, de valahogy minden lépés olyan neheze(bbe)n megjegyezhető volt - nekem. Most ilyen embernek mi ajánlott? (Vagy ötször annyi gyakorlás, mint az átlagnak és ő sem marad reményvesztett?)júl. 16. 22:20
1/4 anonim válasza:
Hát én a szalagavatón elengedtem ezt a tánc dolgot a palotásnál. Nem tudom megjegyezni a lépéseket, valszeg azért mert rohadtul nem is érdekel. Régen sok techno buliba jártam, ott mindegy volt mit csinálsz csak ne állj meg! :)
2/4 anonim válasza:
A tánctanulás az agy tanulási képességétől függ.
3/4 anonim válasza:
Jartam tangora. Jartam mas lazon tsncokta,leri gore neptancra is. Hiphopra is. A tango a legkonnyebb szerintem. Nem nehez,ra fogsz erezni. Jarj es megszokod . Az egy eleterzes ,a szenvedely kifejezese. Nehezebb ugy tanulni ha nem vagy i dilatos hirtelen haragu szenvedelyes tipus de megtanulhato.
5 alkalom meg semmi. Ne add frl.
4/4 anonim válasza:
3-as megfejtettelek, azt hiszem a leri gore az keringőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!