Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért megengedett ez a nőknek?

Miért megengedett ez a nőknek?

Figyelt kérdés
Elég gyakori jelenség amikor egy lány kritizálja a férfit a magassága, a f@szmérete vagy éppen amiatt hogy mennyire kopaszodik. Ezek mind olyan adottságok amiken sehogy nem lehet változtatni, de ha mondjuk egy férfi kritizálja egy nő súlyát akkor egyből elszabadul a pokol, pedig azon lehet változtatni. Miért van ez?

2023. szept. 1. 10:22
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
33%

Férfitársaim.

Vegyük már végre észre, hogy a földön, az első számú legcsodálatosabb élőlény, a NŐ.

Ők tartják kezükben a párválasztást, a társkeresést.

Minden esetven a nő kezében van a döntés, hogy melyik férfit engedi közel magához.

Amelyiket nem akarja, azt nem fogja, bármi is történjék.

Joguk van kritizálni, mert azt látom, hogy rengeteg a férfi, és pont ezért, ma csak a leszebbek, legsármosabbak kellnek el.

Megfordult a világ. A legjobbakat felszedik a nők.

Aki nem néz ki jól, az meg sajnos egyedül tengeti a semmit se érő életét.

Ez van sajnos. Nem tudunk tenni ellene. Így működik ma a világ.

Hölgyválasz van, vegyük végre tudomásul.

Ébredjünk fel. A rózsaszin köd már rég felszált.

2023. szept. 3. 03:20
 22/60 anonim ***** válasza:
88%

21#

Akkor a kritikát meg a nem tetszést válasszuk külön.Ha egy nőnek nem tetszik egy kopasz,alacsony férfi,tehát nem akar vele kapcsolatot,ehhez szíve joga.Ha viszont emiatt elkezdi kritizálni"csak úgy viccből" ezt mégis miért kellene eltűrnie egy férfinak? Mert ők tartják a kezükben a párválasztást? Ami egyébként csak részben igaz.

2023. szept. 3. 07:39
 23/60 anonim ***** válasza:
94%

21:

Amiket írsz, mind igaz, csak akkor..

1, A nőknek meg kéne tanulni normálisan választani és felelősséget vállalni a tetteikért. Ők választanak, csak 98%-ban valami jóképű tahót, utána persze megy a hiszti, hogy nem bánt velük jól, meg „hol vannak a normális férfiak”.

2, Észben kéne tartaniuk, hogy max. 30 éves korukig tudnak felfuvalkodottan válogatni, utána már helyre billenek a viszonyok.

Nem 35 évesen löttyedten kell köpködni a „felszínes” férfiakra, vagy a szebb és fiatalabb nőkre. Az átlag 30-as magyar nő olyan szinten frusztrált és gyerekes, hogy hihetetlen.

3, az se ártana elfelejteniük, hogy nőiesek legyenek, bájosak stb. Ezek az átlagos képességű, gúnyolódó levitézlett 30-as nők (lásd: pl ezen az oldalon szájsájndoll-félék) nem nagyon alkalmasak semmire. Párkapcsolatra egy igényesebb férfinak semmiképpen, alkalmira meg már max. 7/10-es férfiaknak.

Azt meg inkább nem kommentálom bővebben, hogy a legcsodálatosabb lény a nő:) Szerintem az ilyen kijelentések miatt is van a mai nőknek ekkora egója, semmivel nem jobbak, mint a férfiak, sőt.

(3-as voltam)

2023. szept. 3. 08:09
 24/60 A kérdező kommentje:

21: ha minden felelősséget a nőkre hárítasz azzal csak magadat próbálod mentegetni. A kinézeten kívül a viselkedéseddel és az elért eredményeiddel is tudod befolyásolni hogy nagyobb eséllyel téged párválasszanak a hölgyek. Ha nem nézel ki jól, de adsz magadra és megpróbálod a legjobbat kihozni belőle, van személyiséged, kisugárzásod, határozott vagy, esetleg még pénzt is sikerült gyűjtened kemény munkával (vagy máshogy) akkor vonzóbb lehetsz a nők számára mintha csak otthon sajnáltatod magad és a kinézetedre hivatkozva depresszióba süllyedsz. Férfiként felelősek vagyunk a saját döntéseinkért és a jövőnkért, az utódaink jövőéért.

Egyébként ha a nők olyan csodálatos lények akkor nézz utána hogy mit értek el a férfiak a világtörténelem során (kb minden épület, találmány, infrastruktúra amit magad körül látsz)

2023. szept. 3. 08:19
 25/60 anonim ***** válasza:
42%
Mert a férfinek fasza. A legocsmányabb, semmirekellő nőt is meg lehet dugni, ha van hozzá faszod. Nekem például nincs, de nem szidom a nőket. Furán hangzik ugyan, meg lehet ilyen simp, bu@i stb. bélyegeket aggatni, de én rettegek az intimitástól. Nemcsak szexuális értelemben. Az anyámnak sem engedem meg, hogy érzelmileg közel kerüljön hozzám
2023. szept. 3. 10:44
 26/60 anonim ***** válasza:
100%

#23 Egyetértek, és akkor a 2. ponthoz szeretnék még hozzátenni egy vicces ellentmondást. Ami itt az oldalon is gyakran megfigyelhető a nők irányából.

Szóval én is úgy vettem észre, hogy valahol 30 év körül kezd el kiegyenlítődni, átfordulni, majd a férfiak felé lejteni a párkapcsolati előny. A 30 éves és azon túli férfi már megteheti, hogy egyre inkább válogasson. És sokszor a fiatalabb korosztályból, akár korai huszonéves nőket simán be tud választani, és ők is vonzódni, tapadni fognak hozzá. Ugye férfiaknál a státusz, anyagi javak, kiépült egzisztencia. sárm, magabiztosság és tudás ami a legfőbb vonzerőt jelenti, ezek ilyenkorra érnek be igazán. Bizonyos jelenkori divathatások meg még főleg rátesznek erre, hogy a fiatalabb nők vonzódjanak az idősebb férfiak felé.

Na most az átlagos 30-as frusztrált nő erre mit csinál? Elkezdi köpködni a 30+os férfiakat amiért nem őt, hanem a fiatalabb, csinosabb, egészségesebb, és sokkal kevésbé kiégett, sokszor még sérülésmentes nőket válasszák. A jóval magasabb szexpiaci, sőt akár párkapcsolati értékkel, hiszen itt már a férfi válogathat jobban és megteheti. De a 30+os nők sokszor kifejezetten savat okádnak erre a helyzetre, és nagyon ocsmány, személyeskedő módon tudják szídni ezeket a férfiakat (is, főleg). És az ebben az irónikus és meglehetősen kétszínű, hogy ugyanezek a nők kb egy, másfél évtizeddel előtte még akár ugyanezeket, az akkor még fiatalabb férfiakat nézték le, vagy utasították el. És a legviccesebb, hogy gyakran ugyanúgy az idősebb, érettebb korosztály javára, akikkel ők maguk kavartak. Tehát az egész jelenséget igazából ők hívták életre, csak 30+osan egyre inkább kiszorúlnak a kellemesebb oldaláról, a kevésbé laza oldalra.

Szóval ilyen téren is van a nők felől egy eléggé látványos ellentmondás és kettős mérce. És eléggé logikus és látványos tények ezek, de valahogy mégis rengetegen próbálják letagadni az egyértelműt.

2023. szept. 3. 11:33
 27/60 anonim ***** válasza:
60%

24. Kedves kérdező.

Örülök annak amit írtál, teljesen igazad van.

Én a 21-es válaszoló vagyok, röviden elmondom mi most a helyzet velem.

Szinte minden megegyezik azzal amit írtál.

Nem ülök otthon, nem sajnáltatom magam, sőt.

Minden este futok, sportolok, egészségesen élek, fogytam is 25 kilót.

Van saját lakásom, Bp-en, jó helyen.

Van munkám, anyagi helyzetem nagyon jónak mondható. Nem iszom, nem dohányzom, semmi káros szenvedélyem, semmi pénzigényes hobbim, nincsen.

Normálisan, férfiasan nézek ki, átlagos testalkattal. Nem sovány, nem kövér.

Jól öltözködöm, figyelek magamra, filléres Kínai cuccaim nincsennek.

Bőrőm szerencsére kifogástalan, nem vagyok teli pattanásokkal, miteszerekkel, más egyébb hibákkak.

Nem vagyok alacsony, mert tudom ez manapság nagy "hiba" , csak átlagos. /175/

Egyetlen egy nagyon nagy baj van, amin sajnos nem lehet változtatni,/bár lehetne/, az, hogy középkorú, 50+-os vagyok.

Tudom, ez nagy mértékű hátrány, 30-40 körül semmi problémám nem lenne.

Nincs eget rengető igényem, nem cicababát, nem pláza nyuszit keresek.

Csak egy átlagos nőt, aki kinéz valahogy, aki illik hozzám. Az se baj ha tanár, vagy bármi egyébb, mert a pénz az nem érdekel.

Én ilyen vagyok, és mégsincs nő, már 3 éve.

A kutya nem szól hozzám. Rám se néz senki.

Muszáj kivárnom, mert tudom, hogy ők választanak, ők kezdeményeznek.

Persze nem vagyok beszari, ha szemkontaktot, vagy szimpátiát észlelnék, akkor merek kezdeményezni.

Na. Mindehez mit tudnál hozzáfűzni kedves kérdező??? Hol lehet akkor a hiba? Mert én már komolyan nem tudom.

Na persze. Nem vagyok olyan szép, mint a 30 éves ferfiak, ez tény, de a korral nemtudunk mit tenni. /Sajnos./

2023. szept. 3. 11:44
 28/60 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy mi lehet a baj így látatlanban, de ez a kérdés nem is rólad szól.
2023. szept. 3. 12:31
 29/60 A kérdező kommentje:
Talán az hogy 50+ évesen is ilyen naív vagy hogy isteníted a nőket ahelyett hogy inkább magadat vagy a férfitársaidat istenítenéd. Talán ilyen a hozzáállással sikeresebb lennél.
2023. szept. 3. 12:34
 30/60 anonim ***** válasza:
69%

A férfiakkal sincs semmi bajom, de mivel nem vagyok meleg, így számomra nem ők a szuper favoritok.

Elvileg saját magammal sincs bajom, de öntelt azért nem vagyok, nemis lehetek, hisz csak férfi vagyok.

Egy szép arcú, csinos, vékony nő az lehet öntelt, hisz ez teljesen jogos, mindene megvan hozzá.

Ők a szebbik nem, róluk szól minden.

Egy ideje figyelem a filmeket. A legdurvább horror, misztikus, és akció filmekben is ott van a szép nő.

Lehet, hogy csak mellékszerplő, de akkor is ott van.

Csinos, szemrevaló nő nélkül nem működik semmi.

Nézd meg a reklámokat, különféle hirdetéseket, vagy bármit.

Autógumit, sport autót, miért egy jó nővel reklámoznak ????

Elvileg azt férfivel kéne nem ????

Tudják, hogy a jó nővel reklámozott árú, dupla, tripla vásárlói létszámot hoz.

Ennyi.

Vegyük tudomásul, hogy minden a nőkről szól.

Ezt nem lehet szépíteni, nem lehet kimagyarázni.

Nagyon nagy áldás az, ha valaki nőnek születik.

Elképesztő, hogy mennyi előnnyel jár.

Fölsorolni is nehéz lenne. Az élet nagyon igazságtalan.

Miért nem úgy lett megalkotva az élet , hogy kb 16 éves koráig, mindenki csak egy kifejletlen csira lenne.

Amikor betöltötted a 16- ot, akkor mindenki eldönthetné, hogy mi akar lenni. Férfi, vagy nő.

A döntés után, mindenki olyan hormon dózisú injekciót kapna, ami mellett döntött.

Vagy tesztoszteront, vagy bői hormont.

Ez lenne az igazságos, csak félek tőle, hogy a nemek aránya 90-10 lenne a nők javára.

Ez van sajnos. Egyelőre marad minden a régiben.

Vagy tündölölsz, vagy szenvedsz.

Sajnos ez nem választás kérdése.

2023. szept. 3. 13:28
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!