Miért megengedett ez a nőknek?
Uram Atyám.
Azon vitatkoztok, hogy a nők mit találtak fel, miben voltak okosak, miben jók ???????
Ha semmit sem találtak volna fel, az sem lenne nagy baj. Hisz ez nem az ő feladatuk.
Egy nő legyen szèp, kivánatos, csinos, tudjon szeretni, legyen odaadó.
Áradjon, sugározzon belőle a nőiesség, vegye le a férjét, párját, a lábáról.
Ez a nő feladata, és nem az, hogy feltaláljon dolgokat.
Én 50 plusszosan abszolút nem hajtok a tanultságra.
Olyan társat keresek, aki tud szeretni, aki aranyos velem, aki mindent megtesz azért, hogy számomra vonzó legyen.
Ha mindezek megvannak, akkor a fenét nem érdekli, hogy milyen iskolája van.
Ha csak a 8 álltalánossa van meg, az sem érdekel.
Mit érek azzal, hogy diplomája van ? Azt, hogy otthon ő hordja a nadrágot, ő mindenben okosabb lesz, minden úgy lesz ahogy ő akarja, én meg ülök a sarokban, mintha büntetésben lennék. Várnám a sajtot mint egy kisegér.
Arról nemis beszélek, hogy érzelmileg nulla, az ágyban meg jégakku.
Petsze tisztelet a kivételnek, mert van azért olyan is.
Felháborító, hogy sok társkereső oldalon, azt jelöli be a nő, hogy az ő adatlapját csak diplomás férfi láthatja.
Ó Istenem. Hogy össze ne kakiljam már magam.
Mi lenne a diplomás hőlgyekkel, ha nem lennének pékek, nem lennének hentesek, festők, bolti eladók, villanyszerelők, stb.
Éhen halnának a kis drágák.
Egy nő ne találjon fel semmit, inkább legyen bátor.
Ha megtetszik neki egy férfi, akkor legyen határozott és szedje fel, mert a férfiak mind erre vágynak.
Másképp nemtudunk nőhöz jutni sajnos. Lehetetlen.
Egyetértek mindennel, kivéve ezzel a mondatoddal:
"Ha megtetszik neki egy férfi, akkor legyen határozott és szedje fel, mert a férfiak mind erre vágynak."
A nők természete alapvetően ellentétes azzal hogy ők kezdeményezzenek. Van rá példa, de általában joggal várják el hogy egy férfi tökös legyen és leszólítsa őket ha akar tőlük valami. Ha arra alapozol hogy ők kezdeményeznek akkor várhatsz még 50 évet..
Huha.
Hát nem vigasztaltál meg, de majd meglátjuk.
Mai világban már sokszor hallani, hogy a nők egyre "tökösebbek".
/Most nem a transzikra gondolok./ 😆
Sármos, jóképű férfiaktól hallottam, hogy nekik szinte bújkálni kell a nők elől, mert állandóan rájuk akar telepedni egy szép nő, és nem hagyják őt békén.
Istenem. De szeretném én ezt az állapotot.
Egyébként én nem arra gondolok, hogy szólítson meg egy nő a buszmegállóban, csak arra ami régebben jól működött.
Ha szimpatikus volt egy nőnek egy férfi, akkor valahogy finoman a tudtára adta.
Egy apró mosoly, egy pillantás, egy kis szemezés, stb.
Régebben azért ez jól működött.
Ma úgy járnak kelnek a nők, mintha szemellenző lenne rajtuk, mint a lovakon.
Ez így nincs rendjén. Szerintem ha egy férfi észreveszi a jelzést, akkor az biztosan mer kezdeményezni.
A jelzés azonban nagyon fontos.
Ez azért kamu kérdés mert nem szoktunk eléállni és megmondani hogy figyelj neked kicsi a fszod.
Olyat sem hallottam még hogy egy nőnek azt monják dagadt vagy. 4-6 évesen kisgyermekkorban szoktunk ilyeneket kimondani.
De van aki azt gondolja hogy azért nem kell mert kopasz, vagy dagadt, vagy szegény, vagy nem diplomás, ezek mindenkinek a belső monológja amit esetleg gyerekkorában sokat hallott a szüleitől.
Én is kerülöm a szemkontaktust ha elmegyek bevásárolni.
Engem zavar ha bámulnak, na persze azért mert én 40 vagyok és az 50,60,70 évesek csorgatják rám a nyálukat.
Az én korosztályomban ez ritka. Azért nem viszonzom a szemkontaktust mert nemhogy nem akarok pozitív jelzést adni, de még férjél is vagyok.
De valaki árulja el nekem, hogy MIÉRT a ronda, kövér, fogatlan, öreg, büdös, alacsony, kopasz görények bámulnak meg ,fordulnak meg utánam mindenhol?
Sokan a feleségük társaságában teszik ezt.
Utálok bemenni mondjuk egy tescoba rövidnadrágban, és nekem a férjem is felhívta erre a figyelmemet hogy az meg ott az meg a felesége mellől hogy megfordult utánam.
Sértő, és nem korrekt amit csináltok. Ráadásul kedves sem vagyok, persze ha egy jó pasi bámulna, biztos rámosolyognék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!