Miért megengedett ez a nőknek?
Nem kell nekik megengedni. Például az én fa@z méretemet nem tudják.
32F anyámasszony katonája
11-es:
A kucsszavakból valami ilyesmire következtetek:
A nő elutasította a kérdezőt a magassága és/vagy a kopaszodása miatt.
A kérdező azt mondta, kevés ember tökéletes külsejű, neki sem nagyon jön be a túlsúly, de azért adna egy esélyt.
A nő hevesen reagált.
Mielőtt elszabadulna a szokásos személyeskedés, nekem nem volt ilyen tapasztalatom, csak megfigyeltem hogy gyakori jelenség, ami bárhol előfordulhat és nem feltétlenül mondják a szemedbe.
Épp most néztem egy videót amiben nőknek mutattak képeket emberekről és értékelniük kellett őket 10-ből. Dagadt faszit nyilván mínusz pontokkal értékelték, de még egy kigyúrt kockahasú srác is csak 5/10-et kapott, aztán egy elhízott feka nőnél egyből rávágták hogy 10, de mikor szembesítették vele hogy ugyanúgy el van hízva, mint a férfi akkor nem tudták megmagyarázni hogy miért úgy pontoztak.
Egyre egyértelműbben látszik hogy a social media milyen hatással van elsősorban a nők egójára és hogyan torzítja el az elvárásaikat teljesen irreális szintekre.
A férfi automatikusan tehet a megváltozhatatlan adottságairól is meg arról is ha csóró, de a nőt nem szabad elítélni, bármit is tesz a testével, bármennyi gyereket vetet el, bármennyi tartozása vagy bármilyen zűrös múltja van, mert ő csak áldozat lehet, akit a nárcisztikus párja manipulált stb.
Erre a képmutatásra akartam csak rávilágítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!