Azok a nők akik hangoztatják hogy nőt nem verünk,a férfiakról is ez a véleménye?

Nagy db erősember vagyok.
De már fiatalon is az voltam..mindig azon az elven voltam hogy gyengébbet nem bantunk..
Legyen az nő férfi beteg ..csufolni sem csufolunk senkit...azt a gyenge emberek teszik...

Ez ugye azt is jelenti, hogy nőként nem provokálja a másikat. Igaz?
Egyébként a négyest és az ötöst ki pontozta le?

Kérdező, teljesen jogos a fölvetésed!
Aki azt írja, hogy "nőt nem verünk" az talán nem is tudatosan azt üzeni vele, hogy "de férfit, gyereket igen". És ez elég szomorú dolog, lássuk be.
Más, de analóg példa: Aki azt hangoztatja, hogy "black lives matter", az implicite azt mondja vele, hogy "but white/latino/indian lives doesn't matter". Ami úgyszintén elég elszomorító.
Senkit se kéne verni és minden emberi élet számít. Ez jelenti azt, hogy minden ember egyenlő.

Annyira alacsony színvonal amikor a férfiak (mert igenis kb mindig férfiak) idejonnek számon kérni egy darab nő egy darab elszólását minden egyes nőn.
Elvárjátok hogy mindenki ugorjon lecsitítani a sértett idegeiteket, mert hatalmas igazságtalanság ért titeket (egy nő nem nektek tetszően fogalmazott meg valamit)
Ha olyan vehemensen lépnétek fel a tényleges problémák miatt is (családon belüli erőszak, nemi erőszak) mint ahogy egyes nők egyes elszólásai miatt, akkor konkrétan világbéke lenne egy hónapon belül. De nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!