Az hogy lehet h itt mindenki milliókat kereső programozó és közben incel, aki hangoztatja, h a nők csak a pénzre hajtanak? Nem érzitek ebben az ellentmondást?
Én férjem speciel 1 milliót keres, már 1 évtizede együtt vagyunk. Szinte még gyerekek voltunk mikor összeköltöztünk, de ha otthon lakott is ő fizetett kb. Mindent a szülei helyett. Nem érzi azt, hogy a pénzére hajtanék. Volt mélypontom amikor nem tudtam dolgozni, de sikerült talpra állnom.
Amúgy az itteni IT zsenik inkább csak unatkozó diákok.
Nem szoktak ilyeneket hangoztatni itt (illetve én nem szoktam találkozni ezzel), hogy "milliókat keresnének".
Inkább azt szokták mondogatni, hogy "a nők a pénzre mennek", elképzelt képük van a világról, amely megváltozhatatlan, úgy beszélnek mintha "ismernék az összes nőt", kisarkított példákat hoznak fel. Ilyen példák a "jól kinéző nők, akik összejönnek a gazdag pasival, élvezik a luxust", vagy "a jól kinéző, ajándékokat elváró lány" stb... Ezekből általánosítanak.
Ha valaki ellenpéldát hoz, ami nem illik bele az általánosításokon alapuló, kialakult elképzeléseikbe, akkor jön a "nem ismered a nőket, kamuzol, a nők ilyen kapcsolatba nem mennének bele" stb.
Alap felállás a "gazdag, bunkó pasi, van nő", "szegény pasi, 0 nő" elképzelés. Ezekre építik az általánosításokon alapuló fantáziákat. Minden/bármi ami ettől eltér, az "kamu".
"Sok ismerősöm van, akik fogyatékossággal élnek, mindig volt barátnőjük", "van aki harmadszor nősül újra" -> "Kamuzol, ilyen egyetlen nőnek se jönne be" blablablabla.
Szoftverfejlesztő cégnél dolgozom.
A csoportomban mindenki házas ember (3 kivétellel, de nekik is van barátnőjük), és senki nem keres milliókat.
6
Jó kérdés, az 1 milliós fizu is ritka az IT-be
De érezzük, mert a jobban fizető cégek a soft skilleket is keresik, csapatmunka, személyiség stb és általában a rendezett magánéletet is elvárják (burkoltan).
Persze ha valaki szabadúszó, akkor lehet ezek nélkül is jól keresni, de az ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!