Magyarországon is jellemző, hogy a transz nők elég nagy aránya informatikus?
Amerikában nagyon gyakori, hogy a trasznemű nők számítógép programozók, vagy más informatikai területen helyezkednek el, szinte már szteretípia.
Nálunk is így van?
Én ahány programozót ismertem, kb azt se tudták, fiúk, vagy lányok, annyira nem érdekelte őket.
Csakis a kódolás, matematika, rutinok, scriptek.
Informatikusok között nincs transz.
Annyira nem érdekli őket.
Ilyen csak úgy fordulhat elő, ha egy transz megy informatikusnak.
Felhígult a szakma.
nekem kapásból eszembe jutott 2-3 olyan transz nő ismerősöm aki programozó, vagy informatikai területen dolgozik, de te tutira mondod hogy nincs transz a szakmában.. aha, hallgatlak :D
amúgy szerintem minden szakmai területen lehetnek, az informatikai max annyiból lehet kényelmesebb, legalábbis az ismerőseim elmondása alapján hogy tudnak otthonról is dolgozni, elég egy gép, így amíg nem passingolnak a közösségben, nem kell nyilvános atrocitásokról félniük
Te ugye funkcionális analfabéta vagy?
Olvasd el, mit írtam.
#4:
"Informatikusok között nincs transz."
EZT írtad, te szerencsétlen barlangi svábbogár.
"Amerikában nagyon gyakori, hogy a trasznemű nők számítógép programozók, vagy más informatikai területen helyezkednek el, szinte már szteretípia."
Honnan tudod hogy tényleg gyakori vagy csak sztereotípia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!