Ha sokat játszom MMORPG-vel, attól még lehetek sikeres programozó?
Úgy igen, habár a tanulás időszakában az az sok értékes időt elvesz. De később akar többet is jatszhatsz.
Mondjuk a kifejezetten sikeres programozók meg a szabadidejükben is programoznak
attól függ mennyit fordítasz ezen kívül tanulásra
én is sokat wowoztam, meg más játékokat toltam ma mégis szoftverfejlesztő vagyok és hobbim is a programozás (más területen)
ja és mai napig gamelek
Ha van érzelmi kötődéshez egy vagy több videojátékhoz, szerintem az elég erős motivációt adhat ahhoz, hogy például videojáték-fejlesztőként helyezkedhess el…
Bár 4 óra tanulás szempontjából nagyon hasznosan eltölthető, mondjuk ha napi 8-9 órát alszol, akkor sem tanulhatsz a maradék 16-15 órában.
Egyszerűen az nem eredményes módszer… Valamikor lazítani is kell!
Ha a játék számodra kikapcsolódás, akkor nyugodtan játsz napi 4 órát.
Azonban ha idegeskedsz rajta és erősen stresszel is, kicsit függőnek érzed magad, akkor szerintem hagyd abba…
én pl wow macrokat írtam, addonokat szerkesztgettem (minimálisan, a LUA nem a kedvenc nyelvem)
játékszerver miatt lettem programozó
bár igaz nagyon sok időt elvittek a játékok, amit ha tanulásra fordítok SOKKAL előrébb járnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!