Szoktál lenézni másokat?
Figyelt kérdés
A kérdést létrehozó mögöttes story:
A hétvégén haver fuvarozott ép, mikor megálltunk segíteni arrébb tolni egy útban lévő nem túl karbantartott lerobbant régi kisautót (haver ismeri őket), majd mikor továbbindultunk elkezdett nevetni rajtuk, és mondta “milyen jó, hogy neki nem ilyen ezer éves szakadt sz*rral kell járnia”.
Nem tudom… Nekem utoljára ilyen szintű “másokat lenézési időszakom” akkor volt, mikor tiniként megkaptam az akkori legújabb iPhonet, de ez is csak 1 hétig ha tartott…
ma 10:46
A kérdező szavazást indított:
Igen, szoktam és hangot is adok neki.
Igen, szoktam, de csak magamban.
Nem szoktam egyáltalán.
20 szavazat
1/15 anonim 

válasza:

Vannak műfajok, melyek nem az én világom.
Kívül esik a látókörömön.
2/15 anonim 

válasza:

Igen, van hogy lenézek másokat de teljesen más a kiinduló pontom mint ami a kérdésben szerepel!
3/15 anonim 

válasza:

Nem penz alapjan, de szoktam. A c osztaly nagy reszet pl
4/15 anonim 

válasza:

Én senkit nem nézek le csak azt aki másokat lenéz azokat nézem le.
5/15 anonim 

válasza:

Igen, szoktam. De nem ilyesmi miatt, amit itt példaként írtál. Sohasem az anyagi helyzetük miatt, nem egy rosszabb autó, rosszabb állapotú ház vagy szegényesebb öltözködés stb. miatt. Lenézni, MEGVETNI általában a hazug, álszent, képmutató, kétszínű, farizeus embereket szoktam. Mindannyian ismerünk ilyen embereket a közéletből. Politikusok, papok között van a legtöbb. Bármelyik oldalon.
6/15 anonim 

válasza:

Igen, de nem ilyen anyagi dolgok miatt. Inkább viselkedésbeli dolgok miatt. Az nagyon zavar, ha valaki egyáltalán nem tud viselkedni, pl. állandóan káromkodik, balhézik, kiabál. Én az ilyenekkel meg is szakítottam a kapcsolatot.
7/15 anonim 

válasza:

Szoktam, de nem anyagi dolgok miatt. Bizonyos viselkedési és gondolkodásbeli dolgok alapján nézem le azt, akit lenézek.
8/15 anonim 

válasza:

Azokat nézem le akik lenézik a szegény sorsú gyerekeket, felnőtteket.
9/15 anonim 

válasza:

Én őt nézném le emiatt, mert belül rohadt. :-)
10/15 Kólauborkával 

válasza:

Én csak a nyavajgókat, meg az egész világ ellenem van, valamint mindenki hülye tipusú embereket nézem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!