Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál lenézni másokat?

Szoktál lenézni másokat?

Figyelt kérdés

A kérdést létrehozó mögöttes story:

A hétvégén haver fuvarozott ép, mikor megálltunk segíteni arrébb tolni egy útban lévő nem túl karbantartott lerobbant régi kisautót (haver ismeri őket), majd mikor továbbindultunk elkezdett nevetni rajtuk, és mondta “milyen jó, hogy neki nem ilyen ezer éves szakadt sz*rral kell járnia”.

Nem tudom… Nekem utoljára ilyen szintű “másokat lenézési időszakom” akkor volt, mikor tiniként megkaptam az akkori legújabb iPhonet, de ez is csak 1 hétig ha tartott…

ma 10:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
92%
Én csak a kólauborkávalokat nézem le.
ma 11:49
 12/15 Metionin ***** válasza:
76%
Szoktam de nem ilyesmi miatt, amit írtál. Tökre leszarom mások anyagi helyzetét. Bizonyos gondolkodás, viselkedés van, amit lenézek.
ma 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Volt erről egy kérdésem pár hónapja talán. A lényeg, igen, szoktam lenézni másokat és jogosnak érzem és rosszul érzem magam miatta. De nem ilyenért nézem le, hogy milyen kocsija van, hanem hogy pl tanít nekem valamit az egyetemen, amiből én sokkal-sokkal jobb, és tapasztaltabb vagyok. Azért nézem le, mert számomra nem elfogadható az, hogy egyetemi képzésen előfordulhat az, hogy a 18-23 éves diák szakmailag jobb, mint a tanár abban a konkrét témában is, amiről az óra szól. (Itt olyanra gondolok, hogy a tanár maga se érti a tárgyat, valami elvi hibát vét és nem érti amikor elmagyarázza a diák, hogy miért hibás, nem arra, hogy a diák bekérdez valami nagyon spéci, anyaghoz nem szorosan kapcsolódó dologba, aminek utána kell néznie)

Ilyen és ehhez hasonló dolgokra gondolok.

ma 13:13
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Lehet hogy igen, akik ilyen Kisgrófo-szerű förmedvényeket hallgatnak, meg akik Győzike szintű műsorokat néznek, azokat igen. Vagy csak egyszerűen nem értem meg őket...
ma 15:27
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
Valahogy én ezt a mondatot nem lenézésnek értelmezem. Örül annak hogy nem egy régi kocsival kell járnia, csak durvábban fogalmazott. Tény hogy régi a kocsi? Igen. Tény hogy szar, mert lerobbant? Igen. Akkor hol itt a lenézés? Nem azt mondta hogy :nézd már meg milyen gáz, hogy nekik csak egy ilyen szakrjuk van... Na az lenézés...
ma 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!