Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik még mindig félnek a...

Akik még mindig félnek a covidtól, maszkot viselnek és kerülik a tömeget, azok most már életük végéig így fogják csinálni?

Figyelt kérdés
Én is ismerek ilyeneket, akik még mindig maszkot viselnek, ha elmennek otthonról. Nem járnak el szórakozni (pedig előtte nagy bulizósak voltak), moziba és színházba se, a legdrasztikusabb típus pedig szinte csak otthon van a szabadidejében (pedig előtte rendesen kimozdult). Nyilván érthető, mire gondolok. Ezek az emberek haláluk napjáig majrézni fognak a vírustól? Vagy pár éven belül remélhetőleg feleszmélnek?

2023. aug. 12. 09:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
28%

Várják a következő nagy hullámot.

Jönnek az USA választások, úgyhogy már nem kellett sokat várni!

2023. szept. 28. 23:15
 62/64 anonim ***** válasza:
89%

Jelenleg jó masszív hörghurutos, köhögős, torokfájós, ízületi fájdalmas, lázas járvány van.

Azt akarják kivédeni.

2023. nov. 7. 05:28
 63/64 anonim ***** válasza:
36%
Én hordtam par hete, mert csinalták a fogam. Így nem akartam mutogatni, meg a huzattol is védte picikét. Covid miatt nem hordom, mert attól gyakorlatilag nem véd. Legalábbis a sima maszk.
2023. dec. 2. 13:40
 64/64 anonim ***** válasza:
Én most se félek. Most egy hete egy vírusfertőzésem volt, marha szarul voltam, az orromból töméntelen mennyiségű vaskos sárga jött, vér foszlányokkal, köhögtem, égett a tüdőm a levegővételkor. A torkom a nyakam, a fejem, arcom olyan volt, mintha betonnal belül feltöltötték volna. A hallásom, szaglásom is csökkent. Házidokival telefonon beszéltünk, antibiotikumot adott. A szedés 2. napjától javultam. A hangom egy hétig mély férfihang volt, úgy köhögtem, hogy megfájdult a fejem. 2 féle covid tesztem is neg.lett, patikából rendeltem, házitesz vagy mi volt. A gyógyszer szuper volt, de mellé köptető szirupot, Fluimucilt,vitamint is szedtem, kamilla teát ittam, inhaláltam is. De nem rettegtem.
2023. dec. 5. 09:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!