Emberek, hogy retteghetnek ennyire a COVID-tól?
Nézd... Ez még mindig jobb mint a sok retardált idiota, akik július-augusztusban elmentek nyaralni és elhozták az egész világ egyik legrosszabb második hullámát ide.
A covid19ről sok dolgot lehet olvasni a neten, mert egy új vírus, nem ismerjük a hosszú távú következményeit. Van aki elvesztette miatta az izlelését, van akinek tönkrement a tüdeje, sőt, volt olyan is, amikor egy férfinak leálltak a szervei.
Az, hogy valaki komolyan veszi ezt a karantént ebben az évben (ami nem nagy idő) és egy kicsit túlzónak tűnő ovintezkedeseket tesz, nem hiszem hogy túl furcsa lenne.
Ha mind így állnánk a virushoz, akkor megúszta volna a gazdaságunk, megúszta volna egy csomó ember, aki elkapta a vírust, és belehalt, és megúszta volna az egészségügyünk.
Személy szerint én nem tartom be ilyen szigorúan a karantént, de inkább azokat nézem "ketyósnak" akik nekiálltak utazgatni, és simán eljarnak nagyobb rendezvényekre, nem pedig a barátodat.
Én is betartok minden szükségest a maszktól a gumikesztyűig, de jelezném, hogy
a vírust NEM AZ UTAZÁSTÓL LEHET ELKAPNI, hanem a vírushordozóktól!
Mert a tv híradót nézik.
Néha én is látom a szuleimnel, és mintha egy katasztrófa film bevezetője lenne, közeleg a halálos veszedelem.
Amúgy a legtöbben nyomják magukra a fertotlenitot meg másról se tudnak beszélni, de semmin nem változtatnak az életükben.
#2:
És a vírushordozók is utaznak te nagyon hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!