Elmernétek menni mostanában esküvőre, keresztelőre?
Figyelt kérdés
mindkettő fontos személy, kb 100 fő, 2 héten belül2020. szept. 11. 16:05
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
73 szavazat
1/21 anonim válasza:
Redditen is feltetted a kérdést. Ott nem volt elég a 100 válaszból a 99 nem?
2/21 A kérdező kommentje:
Az biztosan nem én voltam, nem vagyok regisztrálva Redditen. Belinkelnéd a kérdést? Köszönöm!
2020. szept. 11. 16:40
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, ide valóban sok válasz érkezett :)
2020. szept. 11. 16:49
5/21 anonim válasza:
Szívesen, remélem követed reddites sorstársad és nem mész el ilyen rendezvényekre járvány ideje alatt.
6/21 anonim válasza:
Ha nem közvetlen rokon, tehát testvér, vagy keresztszülő, hasonló, nem lehet olyan fontos személy senki, akiért az egészségemet, és rajtam keresztül a családom egészségét kockáztatnám.
7/21 A kérdező kommentje:
Áh, egyáltalán nem tartom jó ötletnek....
2020. szept. 11. 16:58
8/21 anonim válasza:
Nem is értem, miért akarnak nagylétszámú eseményt csinálni éppen most.
Remélem, nem a kérdező lesz elhordva koronavírushívő idiótának, ha azt merészeli válaszolni, hogy inkább nem vesz részt személyesen, de pl levélben / táviratban gratulál és küld ajándékot.
9/21 anonim válasza:
Jelenleg is folyik a dr görény tüntetése
10/21 anonim válasza:
Én múlthéten voltam egy cimborám esküvőjén. 150 fő volt, minden rendben zajlott, köszönöm még élek (meg mindenki más is aki ott volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!