Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik még mindig félnek a...

Akik még mindig félnek a covidtól, maszkot viselnek és kerülik a tömeget, azok most már életük végéig így fogják csinálni?

Figyelt kérdés
Én is ismerek ilyeneket, akik még mindig maszkot viselnek, ha elmennek otthonról. Nem járnak el szórakozni (pedig előtte nagy bulizósak voltak), moziba és színházba se, a legdrasztikusabb típus pedig szinte csak otthon van a szabadidejében (pedig előtte rendesen kimozdult). Nyilván érthető, mire gondolok. Ezek az emberek haláluk napjáig majrézni fognak a vírustól? Vagy pár éven belül remélhetőleg feleszmélnek?

2023. aug. 12. 09:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

10: Nem mind annyira közeli ismerősöm. Most ezért nem fogok rájuk írni Facebookon. És ez a kérdés csak mostanában fogalmazódott meg bennem, mert amúgy azt reméltem, hogy mostanra már rég alábbhagy a parájuk.

Volt akit kérdeztem, ő azt mondta, hogy á, ő amúgy is rövidesen nyugdíjba megy, szórakozott ő már eleget, meg ilyenek.

2023. aug. 12. 10:02
 12/64 anonim ***** válasza:
60%

Tehát aki tudna neked válaszolni, azt nem zargatod, inkább olyanokat kérdezel akiknek közük nincs hozzá. Logikus...

2023. aug. 12. 10:04
 13/64 A kérdező kommentje:

12: Bakker, ne legyél már ennyire faék egyszerű gondolkodású! Van, akivel nem találkoztam a korlátozások teljes feloldása óta, csak közös ismerőstől tudom, hogy még mindig így tengeti az életét. Van, akit jóformán csak látásból ismerek, nyilván nem fogok ráírni, hogy "Te figyu! Meddig parázol még a vírustól?" Akitől megkérdeztem, azt az előbb leírtam, mit válaszolt.

Általánosságban kíváncsi lennék, hogy az ilyen emberek zöme hosszútávon hogy képzeli el a dolgot, ezért tettem a fel a kérdést. Persze mindenből lehet vitát generálni.

2023. aug. 12. 10:11
 14/64 anonim ***** válasza:
42%
Pedig a dolog faék egyszerűségű. Ha releváns választ szerettél volna, akkor olyan embereket kellett volna kérdezned, akik érintettek a dologban. Tehát mi is volt a kérdésed célja?
2023. aug. 12. 10:16
 15/64 anonim ***** válasza:
40%
Szóval egyetlen embert megkérdeztél és általánosítottál belőle.
2023. aug. 12. 10:19
 16/64 A kérdező kommentje:
15: Mit általánosítottam? Leírtam, hogy ő mit felelt. De evvel nem kaptam választ a kérdésre a nagy átlagot illetően, ezért kérdezek itt. Te tényleg csak kötözködni akarsz.
2023. aug. 12. 10:26
 17/64 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem addig hordják amíg el nem kapnak egy náthát. Aztán a saját maguk által önként legyengített immunrendszerük miatt szépen bele is halnak.
2023. aug. 12. 10:36
 18/64 anonim ***** válasza:
51%
Japánban még mindig rengetegen hordanak maszkot, habár ott a COVID előtt is rengetegen hordták.
2023. aug. 12. 10:54
 19/64 A kérdező kommentje:
18: Igen, meg Kínában is hordtak előtte. De az más, az azért van, mert azok a területek erősen légszennyezettek.
2023. aug. 12. 10:59
 20/64 anonim ***** válasza:
41%
Egyedül a por ellen jó valamennyire; tehát nagy városi utcán, szántóföldön, malomban, egyéb poros helyen jól jön.
2023. aug. 12. 11:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!