Akik még mindig félnek a covidtól, maszkot viselnek és kerülik a tömeget, azok most már életük végéig így fogják csinálni?
10: Nem mind annyira közeli ismerősöm. Most ezért nem fogok rájuk írni Facebookon. És ez a kérdés csak mostanában fogalmazódott meg bennem, mert amúgy azt reméltem, hogy mostanra már rég alábbhagy a parájuk.
Volt akit kérdeztem, ő azt mondta, hogy á, ő amúgy is rövidesen nyugdíjba megy, szórakozott ő már eleget, meg ilyenek.
Tehát aki tudna neked válaszolni, azt nem zargatod, inkább olyanokat kérdezel akiknek közük nincs hozzá. Logikus...
12: Bakker, ne legyél már ennyire faék egyszerű gondolkodású! Van, akivel nem találkoztam a korlátozások teljes feloldása óta, csak közös ismerőstől tudom, hogy még mindig így tengeti az életét. Van, akit jóformán csak látásból ismerek, nyilván nem fogok ráírni, hogy "Te figyu! Meddig parázol még a vírustól?" Akitől megkérdeztem, azt az előbb leírtam, mit válaszolt.
Általánosságban kíváncsi lennék, hogy az ilyen emberek zöme hosszútávon hogy képzeli el a dolgot, ezért tettem a fel a kérdést. Persze mindenből lehet vitát generálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!